Drainageput met pomp

Ligt het perceel dat u beheert – en waar regelmatig te veel water ophoopt – te ver van het rioolstelsel af? Dan is een drainageput met pomp de beste oplossing voor u. Pompputten zijn namelijk ideaal om te plaatsen wanneer de afstand tussen uw woning/bedrijf en het rioolstelsel te groot is. Eveneens is het mogelijk om een drainageput met pomp te plaatsen wanneer het rioolstelsel hoger of lager dan uw huis/bedrijf ligt.

Van drainageputten met één of meerdere pompen, verticale/horizontale drainage tot aan watergoten en leidingwerk. Allgroen bv helpt u met een snelle afwatering in uw tuin of op uw perceel. Kom voor meer informatie met ons in contact voor een prijs op maat. U ontvangt dan binnen 7 werkdagen een prijs op maat via de e-mail.

Drainageput met pomp ook in deze situatie(s) handig

Pompputten en drainageputten zijn ook ideaal bij parkeergarages, parkeerplaatsen en andere toepassingen met een hellingbaan. Daarbij komen vaak liters aan water per uur naar beneden. Een pomp put zorgt er dan voor dat al deze liters water snel verwerkt worden.

Allgroen bv helpt al jarenlang diverse zakelijke opdrachtgevers met het plaatsen van een goede afwatering. Niet alleen gemeentes, bedrijven en woningbouwverenigingen zijn gebaat bij een snelle afwatering, ook zorginstellingen, scholen, ingenieursbureaus en particulieren helpen we snel verder.

Voor een totaaloverzicht van de diensten die Allgroen bv aanbiedt over infrastructureel werk, groenwerk en grondwerk verwijzen wij u graag door naar de website.

Drainageput met pomp opvragen

Vraag nu uw opties op over drainageput met pomp. Een adviseur van Allgroen bv komt vervolgens bij u langs om de opties door te spreken. Ook ontvangt u daarna een prijs op maat. Vul dit formulier in om vandaag nog een drainageput met pomp op te vragen.

Wij bieden u dankzij onze ISO-9001 normering een hoogwaardig resultaat, een aantrekkelijk tarief en een uitstekende service.