Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Drainageput

Een drainageput en bijbehorend drainagesysteem laten plaatsen? Allgroen bv heeft de vakmensen en materialen in huis om het werk voor uit handen te nemen. Of u nu meerdere drainageputten in een woonwijk wilt laten plaatsen of juist slechts één drainageput nodig heeft voor uw tuin. De vakmensen van Allgroen bv staan voor u klaar om de klus te klaren.

Goede afwatering is noodzakelijk voor ieder terrein. Het overtollige water kan zo eenvoudig wegvloeien in de bodem. Heeft u een terrein in beheer dat constant onder water staat? Allgroen bv denkt met u mee én onderzoekt de juiste oplossing in uw situatie.

Kom voor meer informatie over afwatering met ons in contact én vraag ook eens vrijblijvend een offerte bij ons aan. U heeft dan heel snel inzicht in de totaalprijs voor onder andere een drainageput of bijbehorend systeem.

Drainageput

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Drainageput laten plaatsen door Allgroen bv

Wilt u het overtollige regenwater via buizen van het ene terrein laten afvloeien naar sloten of grotere watergangen? Dan zijn meerdere drainageoplossingen voor u van toepassing. Liever de ontwatering in uw tuin in goede banen leiden? Dan kijken we hoe het regenwater op een of meerder plekken dan doorstromen naar bijvoorbeeld het laagste punt in uw tuin, de bodem of een dichtbij zijnde put. Op deze manier blijft de grond in optimale conditie en wordt wateroverlast op uw terrein of in uw achtertuin voorkomen.

Veel water kan bestrating doen verzakken, maar kan ook houten schuttingen en de bodem aantasten. Daarom is het vaak nodig om goed te kijken naar de juiste oplossing voor uw situatie.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Gratis offerte voor een drainageput

Allgroen bv is uw groen, grond en infrapartner. We helpen u in het bijzonder bij het installeren van leidingen, drainage en putten. Bovendien zorgen we voor een goede bodemkwaliteit op uw terrein. Wij bieden u daarbij een aantrekkelijk tarief én professionele dienstverlening. Blijf up-to-date via onze LinkedInpagina!

Kom daarom met ons in contact wanneer u interesse heeft in het laten plaatsen van een ontwateringsput. Vraag via deze website nu eenvoudig een offerte op voor drainage bij Allgroen bv.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.