Gazon verzorgen

Laat ons uw gazon verzorgen. Allgroen bv beschikt namelijk over een deskundig team van échte professionals voor het optimaliseren van uw gazon. Door droogte, veel regenval of dode grassen en mossen ziet uw gazon er steeds slechter uit. Ook kunt u last krijgen van onkruid, kale plekken of het afsterven van grasplanten. Met deskundig groenonderhoud van één van de hoveniers van Allgroen bv behoort dit tot het verleden. Wij verzorgen uw gazon namelijk tot in de puntjes en weten alles op het gebied van verticuteren, bekalken, bemesten en extra water of voeding geven.

Kom voor een persoonlijk advies over de gezondheid van uw gazon dan ook in contact met een hovenier van Allgroen bv. En geef ‘gazon verzorgen’ uit handen.

Vul voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw gazon dit formulier in. En wij geven dan een persoonlijk advies op maat af. Natuurlijk doen we dat inclusief informatie over onze werkwijze en tarieven.

Gecertificeerd voor u aan het werk met groenvoorziening

Groenvoorziening is één van onze belangrijkste diensten voor opdrachtgevers. Daarom investeren wij veel in de kwaliteit van deze dienstverlening. Wij hebben een machinepark in Dordrecht met meer dan 50 specialistische machines. Daarnaast investeren wij veel in veiligheid, kennis en handige hulpmiddelen. Allgroen bv is ISO-9001 en VCA gecertificeerd en draagt ook haar steentje bij met het terugdringen van de CO2-uitstoot. Daarvoor hebben wij in 2020 de CO2-Bewustheidscertificering mogen ontvangen.

Gazon verzorgen in Zuid-Holland

Uw gazon verzorgen in Zuid-Holland? Kies voor een professionele hovenier die diepgaande kennis heeft over beplanting, verzorging en langdurig onderhoud. Zo blijft uw gazon nog jaren gezond! Onderhoud is bij ons mogelijk via duidelijke afspraken of een sporadische afspraak (bel ons wanneer het uitkomt). Veel mensen kiezen voor seizoens- halfjaarlijks of jaarlijks onderhoud aan het gazon of de hele groenstrook (tuin, perceel of groengebied).

Wat uw wensen ook zijn op het gebied van onderhoud, Allgroen bv helpt u snel verder. Wij bieden namelijk een zeer flexibele dienstverlening aan in heel Zuid-Holland.

Kom daarom voor meer informatie over onze werkwijze, de tarieven en uw mogelijkheden snel met ons in contact via de website. Wij sturen u dan binnen enkele werkdagen meer informatie toe via de e-mail.