Graafmachine huren

Bent u van plan grondwerkzaamheden uit te voeren? En heeft u een graafmachine nodig? Graafmachine huren doet u voordelig bij Allgroen bv. Door onze gunstige locatie in Dordrecht zijn we snel bij u in de buurt.

We zijn al 37 jaar actief in de branche en hebben door de jaren heen een geavanceerd machinepark opgebouwd. Bij ons ontvangt u niet alleen een machine, maar ook deskundig advies en een deskundige bestuurder. Neem contact op voor de mogelijkheden van graafmachine huren.

Info & prijzen

Graafmachine huren. Bespaar veel tijd

Door onze jarenlange ervaring hebben onze medewerkers al heel wat meegemaakt. Zij kunnen u dan ook uitstekend adviseren over uw project. Wanneer u een machine huurt van Allgroen bv ontvangt u automatisch een bestuurder.

Onze bestuurders/chauffeurs zijn in het bezit van alle gewenste diploma’s. Ze leveren daarbij efficiënt vakwerk en daarbij een deskundig resultaat. U hoeft daarom uw handen niet vuil te maken. Bespaar veel tijd met het inhuren van een deskundige bestuurder.

Uitgebreid machineverhuurpark

Naast het huren van een graafmachine kunt u ook bij ons terecht voor o.a. hout versnipperaars, trilplaten, rupsdumpers, minigravers, grondverzetmachines, vrachtwagens en stobbenfrezen. Ook vrachtwagens inclusief autolaadkraan zijn te huur. U kunt ons vinden aan de sikkelstraat in Dordrecht. Vooraf advies ontvangen over het juiste materieel? Dat kan! Neem direct contact op met een medewerker.

Verantwoord ondernemen

Allgroen bv heeft veel oog voor het milieu. Daarbij werken wij graag zo milieuvriendelijk. In februari 2017 zijn we daarbij compleet overgestapt op een minder milieubelastende brandstof, genaamd GTL-Fuel.

Daarnaast hebben we onlangs geïnvesteerd in een hybride vrachtwagen met autolaadkraan. Daarbij zijn we het allereerste bedrijf in de Drechtsteden die een hybride laadkraan aanschaft. De vrachtwagen rijdt immers op een accu en heeft geen uitstoot. Ook het lawaai wordt aanzienlijk gereduceerd.

Kortom: Allgroen bv is graag uw partner voor het huren van duurzame machines.

Graafmachine huren Dordrecht. Offerte binnen 1 week

Graafmachine huren doet u voordelig bij Allgroen bv. U profiteert te allen tijde van een aantrekkelijke prijs. Naast uitstekend vakwerk ontvangt u ook een goede service. Bent u kortom geïnteresseerd in één van de mogelijkheden van machineverhuur?

Vraag nu meer informatie op via ons informatieformulier. En ontvang een gratis offerte binnen 1 week.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.