Voor al uw groen, grond en infra werken! 

Houtversnipperaar huren  

Op zoek naar een voordelige aanbieder voor houtversnipperaar huren? Allgroen bv is uw partner! Wij bieden u een houtversnipperaar voor snoeiafval aan. Naast een voordelige prijs, ontvangt u ook direct een specialist die u kan assisteren bij het gebruik van de houtversnipperaar. Wel zo prettig.

Bij het snoeien of rooien van bomen, struiken en (groot- of kleinschalig) groen, kan veel afval ontstaan. Soms zoveel afval, dat het lastig wordt om te vervoeren. Met een houtversnipperaar kunt u het afval gemakkelijk versnipperen. Takken, bladeren en tuinafval worden eenvoudig verdeeld met een houtversnipperaar van Allgroen bv.

Info & prijzen

Veilig en betrouwbaar huren

Wanneer u kiest voor Allgroen bv voor houtversnipperaar huren, profiteert u van specialistische kennis. Niet alleen leveren wij de gewenste machine bij u op locatie, maar de machine wordt ook nog bediend door één van onze ervaren medewerkers. Het personeel van Allgroen bv beschikt over de gewenste diploma’s, waaronder het VCA-certificaat. Zo worden de machines veilig bediend en kunt u vertrouwen op een professioneel resultaat.

Heeft u naast het huren van een houtversnipperaar nog meer materieel nodig? Dat kan! Allgroen bv heeft een geavanceerd machinepark in Dordrecht. Gevestigd aan de Sikkelstraat, kunt u bij ons terecht voor: rupsdumpers, grondverzetmachines, graafmachines, minigravers, stobbenfrezen en o.a. trilplaten. Ook kunt u onze vrachtwagens inclusief autolaadkraan huren. Weet u niet zeker welke machine het meest geschikt is voor uw klus? Bel voor vragen of voor passend advies met een specialistische medewerker!

Bespaar een hoop tijd: Houtversnipperaar huren

Allgroen bv investeert ieder jaar in nieuwe ontwikkelingen om onze dienstverlening zo duurzaam mogelijk te maken. Daarmee onderstrepen we het belang van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen in de regio.

Benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen van een houtversnipperaar? Houtversnipperaar huren doet u eenvoudig en voordelig bij Allgroen bv! Graag een prijsindicatie ontvangen? Vul ons informatieformulier in. Voor vragen of advies kunt u ten alle tijden terecht bij ons personeel. Bel via 078 – 61 62 837 of mail met info@allgroenbv.nl.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur