Infiltratiesysteem regenwater

Zoekt u een infiltratiesysteem voor regenwater? Bij groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv bent u aan het juiste adres. Wij leveren én plaatsen diverse oplossingen tegen regenwater. Zo kunt u kiezen voor een infiltratiesysteem, waarbij we ervoor zorgen dat het regenwater zo snel mogelijk in de bodem integreert. Zo voorkomt u verdroging en wateroverlast.

Bij een infiltratiesysteem/drainagesysteem hoeft het regenwater niet afgevoerd te worden door een riool en treedt er minder verdroging van de bodem op. Ideaal dus als u te maken heeft met droge grond en/of wateroverlast.

Laat Allgroen bv u in Zuid-Holland verder helpen met de juiste wateroplossing. Wij komen niet alleen bij tuineigenaren thuis, maar helpen ook allerlei zakelijke klanten snel verder. Kom voor meer informatie over de mogelijkheden of prijzen met ons in contact via dit online formulier.

De wateroplossingen van Allgroen bv

Bij Allgroen bv investeren wij in slimme oplossingen tegen het water. Hevige regenval is een steeds een vaker voorkomend probleem voor veel mensen. Daarom helpen wij u bij het opvangen en verdelen van regenwater, zodat u weer van de buitenruimte kunt genieten.

Wij bieden diverse afwateringsmogelijkheden aan zoals putten, watergootjes, drainagesystemen, wateropslagtanks, regentonnen, wadi’s, vijvers en nieuw leidingwerk. Kortom, alles wat u nodig heeft (inclusief filter- en pompsystemen) om het water snel en grootschalig op te vangen en te verdelen.

Hevige regenval spoelt het terras weg, veroorzaakt verwelking van uw tuinplanten, zorgt voor een waterige ondergrond en/of verdroging van de bodem. Bovendien kan het schade toebrengen aan uw tuinonderdelen. Dit wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen. Wist u dat Allgroen bv u een hoge kwaliteit dienstverlening geeft? Zo zijn wij in het bezit van de volgende certificeringen om de kwaliteit te waarborgen: ISO-9001, VCA en het CO2-Bewustheidscertificaat. Daarmee zijn we in staat om uw project naar volle tevredenheid af te ronden.

Uw infiltratiesysteem regenwater nu aanvragen

Wilt u meer te weten komen over welk infiltratiesysteem regenwater het beste bij u past? Onze medewerkers geven graag een advies op maat af. Vul dit formulier in om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. En wij laten binnen 7 werkdagen van ons horen via de e-mail of via de telefoon.