Kunststof regenwatertank

Een kunststof regenwatertank op uw terrein laten plaatsen? Daar gaan veel mensen vaak zelf mee aan de slag, maar komen er dan vanzelf achter dat het inschakelen van een professionele partij de moeite waard is. Allgroen bv is een groen, grond en infrabedrijf dat het zware werk volledig uit handen neemt. Niet alleen hebben wij grote en kleine graafmachines in beheer, ook hebben we meer dan 45 personeelsleden die het grond en infrawerk van u overnemen. Zo geniet u van een professioneel resultaat bij het plaatsen van een kunststof regenwatertank.

Regenwater opslaan in de tuin of op uw zakelijke terrein biedt u als beheerder namelijk veel voordelen. Niet alleen bespaart u aanzienlijk op de kosten voor water, u draagt ook bij om wateroverlast in uw buurt te verminderen.

Klinkt dit als een goede investering voor u als tuineigenaar of zakelijke klant? Laat dan hier uw gegevens achter én wij nemen persoonlijk contact met u op voor een kostenoverzicht én de besparingsmogelijkheden.

Een slimme investering met een gunstig financieel perspectief

Het opslaan van regenwater is natuurlijk een duurzame oplossing. Ook bespaart u op de lange termijn veel kosten uit. U hoeft namelijk voor minder water te betalen. Regenwater is gratis en komt gratis uit de lucht vallen.

Met de juiste pomp– en filtersystemen zorgen we ervoor dat de meeste bacteriën uit het water worden gehaald en dat het water uw woning of kantoorpand bereikt. Gebruik het daarbij als toiletspoeling, voor het sproeien van de tuin, voor de wasmachine(s) en/of voor het wassen van de auto of bedrijfsauto’s.

Kunststof regenwatertank laten plaatsen door Allgroen bv

Wilt u een kunststof regenwatertank laten plaatsen door een professional? Kom dan eens in contact met Allgroen bv. Wij zijn als organisatie ISO-9001 en VCA-gekeurd. En weten als geen ander wat het inhoudt om een kunststof regenwatertank nauwkeurig te plaatsen. Ook regelen wij natuurlijk de aansluiting van de watertank op het huidige leidingwerk. En zorgen we daarbij voor goede filter- en pompsystemen.

Kortom, iets voor u? Geef uw gegevens aan ons door om binnen 7 werkdagen een persoonlijke reactie te ontvangen (per e-mail of per telefoon). Én in de tussentijd rekenen wij voor u uit wat het kost om een kunststof regenwatertank op uw terrein te plaatsen.