Minigraafmachine huren

Een minigraafmachine huren doet u voordelig bij Allgroen bv. Bent u van plan om grondwerk te verrichten? En heeft u niet veel ruimte voor een grote graafmachine? Kies dan voor het huren van een kleine minigraafmachine. Deze machines worden immers ingezet in en rondom woonruimte met een klein oppervlak. Maar ook bij de aanleg en onderhoud van moeilijk bereikbare infrastructuur, zoals bijvoorbeeld leidingwerk.

Allgroen bv is al 37 jaar uitvoerder van groen, grond en infrastructureel werk. Van grote complexe projecten tot kleine (huis)klussen. En adviseert u graag over de uitvoering van uw project. Ook kunt u te allen tijde vrijblijvend advies ontvangen over het huren van materieel.

Neem daarom vandaag nog contact met ons op door dit online formulier in te vullen. We sturen u dan direct een prijs voor minigraafmachine huren.

Info & prijzen

Minigraafmachine huren. Voor een professioneel resultaat

Bij Allgroen bv beschikt iedere medewerker over de gewenste diploma’s. Waaronder ook het VCA-certificaat. We kunnen veilig met alle typen machines werken. Wel zo prettig. Wanneer u een minigraafmachine huurt bij Allgroen bv, ontvangt u automatisch een specialistische bestuurder. Onze chauffeurs leveren efficiënt vakwerk af, geheel naar wens.

U profiteert bovendien van een professioneel resultaat en u hoeft niet eens uw handen vuil te maken. Huur daarom een minigraver inclusief bestuurder en bespaar veel tijd met de goede dienstverlening van Allgroen bv.

Geavanceerd machinepark

Heeft u naast een minigraafmachine nog meer materieel nodig? Dat kan! Bij Allgroen bv in Dordrecht kunt u terecht voor o.a. trilplaten, rupsdumpers, grondverzetmachines, stobbenfrezen, hout versnipperaars en natuurlijk vrachtwagens. Uiteraard zijn onze vrachtwagens inclusief autolaadkraan ook te huur. Wij geven u graag advies over de inzet van onze machines. Bel voor vragen of advies met een specialistische medewerker.

Minigraafmachine huren. Op een duurzame wijze

Wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer belangrijk. Allgroen bv investeert ieder jaar in nieuwe ontwikkelingen om onze dienstverlening zo duurzaam mogelijk te maken. Zo rijden al onze machines op de milieuvriendelijke brandstof GTL-Fuel. En daarnaast heeft Allgroen bv de allereerste hybride vrachtwagen met autolaadkraan in de Drechtsteden aangeschaft.

Allgroen bv werkt veel voor gemeenten, instellingen, bedrijven en particulieren. We willen niet alleen graag de groene buitenruimte voor iedereen verzorgen, maar deze ook behouden.

Minigraafmachine huren Dordrecht. Offerte binnen 1 week

Allgroen bv helpt u graag op weg met minigraafmachine huren. Kortom, bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul ons informatieformulier in voor extra informatie of voor een prijsindicatie. Eveneens kunt u direct contact opnemen met ons personeel. We helpen u graag verder.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur