Voor al uw groen, grond en infra werken! 

Minigraafmachine huren

Een minigraafmachine huren doet u bij Allgroen bv. Bent u van plan om grondwerk te verrichten? En heeft u niet veel ruimte voor een grote graafmachine? Kies voor het huren van een kleine minigraafmachine! Deze machines kunnen worden ingezet in en rondom woonruimte met een klein oppervlak. Of bij de aanleg en onderhoud van moeilijk bereikbare infrastructuur. Zoals bijvoorbeeld leidingwerk. Allgroen bv is al 35 jaar uitvoerder van groen, grond en infrastructureel werk. Van grote complexe projecten tot kleine (huis)klussen.

Wij adviseren u graag over het ontwerp of de uitvoering van uw project. Ook kunt u te allen tijde vrijblijvend advies ontvangen over het huren van materieel. Neem vandaag nog contact op.

Info & prijzen

Professioneel resultaat

Bij Allgroen bv beschikt iedere medewerker over de gewenste diploma’s. Waaronder ook het VCA-certificaat. We kunnen veilig met alle typen machines werken. Wel zo prettig. Wanneer u een minigraafmachine huurt bij Allgroen bv, ontvangt u automatisch een specialistische bestuurder. Onze chauffeurs leveren efficiënt vakwerk af, geheel naar wens. U profiteert van een professioneel resultaat en u hoeft niet eens uw handen vuil te maken. Huur een minigraver inclusief bestuurder en bespaar veel tijd!

Geavanceerd machinepark

Heeft u naast een minigraafmachine nog meer materieel nodig? Dat kan! Bij Allgroen bv in Dordrecht kunt u terecht voor o.a. trilplaten, rupsdumpers, grondverzetmachines, stobbenfrezen, hout versnipperaars en natuurlijk vrachtwagens. Uiteraard zijn onze vrachtwagens inclusief autolaadkraan ook te huur. Wij geven u graag advies over de inzet van onze machines. Bel voor vragen of advies met een specialistische medewerker.

Duurzaam verhuur

Wij vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer belangrijk. Allgroen bv investeert ieder jaar in nieuwe ontwikkelingen om onze dienstverlening zo duurzaam mogelijk te maken. Zo rijden al onze machines op de milieuvriendelijke brandstof GTL-Fuel. En daarnaast heeft Allgroen bv de allereerste hybride vrachtwagen met autolaadkraan in de Drechtsteden aangeschaft.

Allgroen bv werkt veel voor gemeenten, instellingen, bedrijven en particulieren. We willen niet alleen graag de groene buitenruimte voor iedereen verzorgen, maar deze ook behouden.

Minigraafmachine huren Dordrecht

Allgroen bv helpt u graag verder bij minigraafmachine huren. Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Vul ons informatieformulier in voor extra informatie of voor een prijsindicatie. Ook kunt u direct contact opnemen met ons personeel. We helpen u graag!

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur