Voor al uw groen, grond en infra werken! 

Minigraver huren

Wilt u graag een minigraver huren? Hoveniersbedrijf Allgroen bv helpt u graag verder. Wij zijn specialist is het ontwerpen en uitvoeren van groenprojecten. Geniet van één van onze uitlopende diensten. Of huur een minigraver uit ons uitgebreid machinepark. Al onze machines worden dagelijks schoongemaakt en uitvoerig gecontroleerd.

Zo bent u verzekerd van een professioneel werkende minigraver. Bekijk direct de mogelijkheden van minigraver huren bij Allgroen bv.

Info & prijzen

Vakwerk

Een minigraver huren doet u voordelig bij Allgroen. Bij ons profiteert u altijd van een aantrekkelijke prijs. Wanneer u een machine huurt van Allgroen bv, zorgen wij ervoor dat deze op locatie wordt bestuurd door een ervaren medewerker. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de nodige diploma’s, zoals VCA-certificaten. Zij weten als geen ander hoe de machine werkt en hoe er veilig met de machine moet worden omgegaan. Daarnaast leveren ze een professioneel resultaat. U bespaart niet alleen geld, maar ook een hoop tijd.

Machinepark

Allgroen bv beschikt over een groot machinepark in Dordrecht. We verhuren naast minigravers, ook graafmachines, hout versnipperaars, trilplaten, rupsdumpers, stobbenfrezen, grondverzetmachines en vrachtwagens. Ook voor het huren van een vrachtwagen met autolaadkraan bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Graag advies ontvangen over de juiste machine? Dat kan! Bel vrijblijvend met één van onze medewerkers.

Oog voor het milieu

Al onze machines rijden sinds februari 2017 op GTL-Fuel. Deze brandstof is gemaakt van aardgas en is een stuk minder milieubelastend. Allgroen draagt zo bij aan een betere luchtkwaliteit in de (stedelijke) omgeving. Wist u trouwens al dat wij het eerste bedrijf zijn in de Drechtsteden zijn die een hybride autolaadkraan heeft aangeschaft? Deze vrachtwagen rijdt op een accu en stoot daarmee geen CO2 meer uit. Kortom: Allgroen bv is uw partner voor duurzame machines in de groene buitenruimte.

Minigraver huren – Allgroen bv

Genieten van een complete service en uitstekende voorwaarden? Kies voor Allgroen bv. Heeft u interesse in minigraver huren? Neem vrijblijvend contact op. Bel ons via 078 – 61 62 837 of vul ons informatieaanvraagformulier in voor een prijsindicatie.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur