Opslagtank regenwater

Een opslagtank regenwater nodig? Allgroen bv helpt u bij het plaatsen van een opslagtank regenwater op uw terrein. Bijvoorbeeld naast uw woning, kantoorgebouw en/of schoolgebouw. Wanneer u interesse heeft in het plaatsen van een opslagtank voor regenwater, helpt Allgroen bv bij het hele proces. Zowel in de oriëntatie als de uitvoeringsfase. Ook leveren wij de nodige nazorg, nadat de regenwater tank is geplaatst.

Wij bieden verschillende formaten opslagtanks aan (1500 liter, 3000, 5000 of 7500 liter) inclusief de juiste pomp- en filtersystemen. Allgroen bv biedt een aantrekkelijk tarief en goede begeleiding bij de uitvoering van uw project.

Wilt u meer te weten komen over onze tarieven en de totale kosten voor uw project? Laat dan hier uw gegevens achter en ontvang een vrijblijvende offerte binnen 7 werkdagen. Gewoon via de e-mail.

Voor al uw groen, grond en infraklussen!

Allgroen bv is een professionele speler op de groen, grond en inframarkt. Wij voeren al sinds 1982 grootschalige en kleinschalige renovatie projecten uit. Dat doen we niet alleen voor zakelijke opdrachtgevers zoals gemeentes, waterschappen, ingenieursbureaus en scholen. Ook helpen we particulieren bij tuinaanleg, afwatering en tuinonderhoud.

Allgroen bv is voor de dagelijkse dienstverlening volledig gecertificeerd. Zo beschikken wij over een ISO-9001, VCA en het CO2-Bewustheidscertificaat. Daarmee zijn we graag uw duurzame partner in de groene buitenruimte!

Opslagtank regenwater aanvragen bij Allgroen bv

Laat Allgroen bv u op korte termijn verder helpen bij het hergebruiken van gratis regenwater. Wij plaatsen de opslagtank regenwater en zorgen voor de aansluiting op het bestaande leidingnetwerk. Wanneer u kiest voor een afsluiter bepaalt u bovendien zelf wanneer u wel of geen gebruik maakt van het opgeslagen regenwater. Zo houdt u de controle in eigen beheer.

Wilt u een opslagtank regenwater op korte termijn laten plaatsen? Vul dan ons online formulier in voor een prijs op maat en kom in contact via de website.