Regenwater tuin

Zoekt u naar nieuwe manieren voor het opslaan van regenwater tuin? Allgroen bv helpt u graag bij het opslaan van gratis regenwater. Met het opslaan beperkt u de wateroverlast in de regio en draagt u bij aan een duurzame wereld. Natuurlijk is er altijd een oplossing die bij uw budget past. Ook hebben we verschillende watertanks voor grote en kleine terreinen (1500, 3000, 5000 of 7500 liter). Daarmee bepaalt u feitelijk zelf hoeveel regenwater u wilt opslaan.

Allgroen bv zorgt niet alleen voor een deskundige plaatsing (onder de grond), maar sluit de regenwatertank ook meteen aan uw huidige leidingwerk. Zo kunt u meteen gebruik maken van het regenwater.

Wilt u meer te weten komen over zo’n dergelijk systeem? Of wilt u eerst meer inzicht in de kosten? Laat dan op deze websitepagina uw gegevens voor ons achter. En wij komen binnen 7 werkdagen met u in contact via de e-mail of telefoon.

Duurzame oplossingen in de tuin

Met het opslaan van regenwater bespaart u natuurlijk aanzienlijk op de kosten voor water. Ook draagt u bij aan het verminderen van wateroverlast. Geniet daarom van een compleet systeem voor het opvangen, filteren en pompen van gratis regenwater. En kies daarbij uit verschillende formaten opslagtanks, pomp- en filterpakketten.

Regenwater tuin eenvoudig opslaan met Allgroen bv

Regenwater tuin eenvoudig laten opslaan? Kies dan voor een regenwatertank die wij ingraven op uw perceel. Ook verzorgen we de volledige aansluiting van uw opslagtank op het bestaande leidingwerk. Mocht daarbij nieuw leidingwerk nodig zijn, plaatsen wij deze ook meteen. Zo bent u van alle gemakken voorzien.

Allgroen bv is een ISO-9001 en VCA-gekeurde organisatie die zich specialiseert in groot groen, grond en infrawerk in Zuid-Holland. Daarbij leveren wij een hoge kwaliteit dienstverlening met zo’n 45 medewerkers.

Wilt u aansluitend meer te weten komen over het opslaan van regenwater in de tuin? Vul dan dit formulier in om meteen met ons in contact te komen. Onze medewerkers sturen u dan binnen 7 werkdagen een schriftelijke of persoonlijke reactie.