Regenwaterafvoeren

Heeft u nieuwe regenwaterafvoeren nodig? Allgroen bv heeft alles in huis tegen het regenwater! Met onze slimme oplossingen tegen het water, vangt u regenwater op en kunt u het nog sneller laten infiltreren in de bodem. Zo voorkomt u wateroverlast in uw privé of openbare tuin. Bovendien kan veel regenwater voor verdroging van de bodem zorgen. Dit wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen.

Vraag daarom zo snel mogelijk meer informatie op om regenwaterafvoeren deskundig op uw terrein te laten plaatsen. Vul daarvoor dit formulier in om uw aanvraag direct aan ons door te geven. En wij rekenen exact voor u uit wat dit zal gaan kosten.

Regenwateroplossingen vindt u bij Allgroen bv

Allgroen bv weet als geen ander dat nieuw aangelegde tuinen ook oplossingen tegen het veranderende klimaat moeten bieden. Zo valt er ook in Nederland steeds meer water in kortere tijd. Daar is uw tuin of openbare ruimte wellicht nog niet voor ingericht. Samen met u kijken we naar de beste regenwateroplossingen voor uw tuin.

Dat kunnen in het bijzonder regenwaterafvoeren zijn, maar ook een vijver, wadi, regenwaterinfiltratiesysteem, putten, watergoten, wateropslagtanks of drainagesystemen zijn mogelijk. Daarnaast houden we ons dagelijks bezig met divers en uitlopend groen, grond en infrawerk. Daarmee bieden we een complete dienstverlening aan in en rondom de (openbare) tuin.

Allgroen bv verzorgt daarbij het complete proces voor u. Van oriëntatie, tot plaatsing en nazorg. We zijn als organisatie ISO-9001 en VCA gecertificeerd. En beschikken daarnaast ook over het CO2-Bewustheidscertificaat. Daarmee willen we niet alleen een hoge kwaliteit dienstverlening aanbieden, maar zijn we ook uw duurzame partner in de buitenruimte!

Ontdek meer over regenwaterafvoeren

Heeft u interesse in het laten plaatsen van één of meerde regenwaterafvoeren? Wij zorgen voor een efficiënte plaatsing, die jarenlang meegaat!

Kom voor meer informatie of een vrijblijvende offerte eens met ons in contact. En laat op deze pagina van de website uw gegevens achter. Wij zullen u dan binnen 7 werkdagen contacteren over regenwaterafvoeren.