Regenwateropslag

Zoekt u nieuwe oplossingen voor regenwateropslag? Wij bieden sinds kort diverse regenwateropvangsystemen aan. Bijvoorbeeld via een watertank naast uw woning of kantoorgebouw. De tank wordt ingegraven onder bijvoorbeeld uw oprit of tuin. En wordt vervolgens aangesloten op het leidingnetwerk van uw woning/kantoor of gebouw. Daarmee maakt u het meteen mogelijk om regenwater te hergebruiken. Bijvoorbeeld voor de wasmachine, om het toilet te spoelen, voor de autowasbeurt of voor het sproeien van de tuin.

Op een eenvoudige wijze ook regenwater hergebruiken en zo aanzienlijk uw watergebruik verminderen? Allgroen bv helpt u bij de keuze van het juiste systeem inclusief filterpakket, pomp(en) en opslagtanks.

Kom voor een persoonlijk advies op maat eens in contact met een medewerker van Allgroen bv en vul ons online formulier in op de website.

Regenwateropslag voor hergebruik

Regenwater komt natuurlijk gratis uit de lucht vallen. En is een gemiste kans wanneer u dit niet optimaal benut. Met een regenwateropslag tank maken wij het mogelijk om regenwater snel te hergebruiken. Het water wordt opgeslagen in de tank en gefilterd. Zo worden schadelijke bacteriën eruit gehaald. Daarna wordt het regenwater middels een pomp naar uw woning gepompt, waar u het water kan hergebruiken. Bijvoorbeeld als toiletspoeling.

Met een regenwatersysteem bespaart u natuurlijk aanzienlijk op de kosten voor water. Eveneens zult u met dit duurzame systeem minder water nodig hebben. Uw verbruik gaat dus omlaag. Wij adviseren u graag verder wanneer u meer te weten wilt komen over de verschillende opties voor regenwater in uw tuin.

Naast een compleet systeem plaatsen wij ook regentonnen, vijvers, wadi’s, drainagesystemen en afwateringgoten. Kijk voor meer informatie eens bij onze dienst: ‘Wateropslag en afwatering.’

Regenwateropslag aanvragen bij Allgroen bv

Wilt u ook een regenwatersysteem opvragen bij Allgroen bv? Wij staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar tijdens kantoortijden (vanaf 08:30 – 17:00 uur).

Kom daarom gerust voor meer informatie met ons in contact. Ook kunt u via deze weg een prijsopgave aanvragen wanneer u meer te weten wilt komen over de kosten van regenwateropslag. Uiteraard bieden wij dat geheel gratis aan.