Regenwateropvang

Snel regenwateropvang regelen in uw tuin, kantoorgebouw of schoolplein? Allgroen bv levert handige regenwatertanks, inclusief de juiste filter- en pompsystemen. Zo kunt u eenvoudig gratis regenwater opnieuw gebruiken. De meeste mensen gebruiken het bijvoorbeeld voor het sproeien van de tuin of voor een autowasbeurt. Maar het systeem is ook voor binnen bruikbaar. Wij sluiten het namelijk aan op uw bestaande leidingnetwerk. Zo is het binnen ook te gebruiken als toiletspoeling en voor de wasmachine.

Bespaar dus aanzienlijk op de kosten voor water. En kies voor deze slimme investering met gunstig financieel perspectief. Laat hier uw gegevens achter om meer over de mogelijkheden, de investering en de plaatsing te komen. Wij sturen alle informatie dan binnen enkele werkdagen naar u toe via de e-mail.

Voor al het groen, grond en infrawerk in Zuid-Holland!

Allgroen bv helpt u naast wateroplossingen en afwatering ook met groen, grond en infrawerk. Van bestrating tot het aan- en afvoeren van grond. Ook het inrichten van een complete buitenruimte behoort tot onze mogelijkheden. Denk hierbij aan parken, plantsoenen, bedrijfstuinen, speelterreinen en schoolpleinen.

Wij leveren altijd een hoogwaardig eindresultaat. Daarvoor hebben we namelijk gediplomeerde hoveniers, planners, uitvoerders, stratenmakers, boomverzorgers, grondwerkers, calculatoren, machinisten en chauffeurs in dienst. Met een compleet team van meer dan 45 medewerkers kunnen wij uw project van begin tot eind faciliteren.

Wij zijn als organisatie ISO-9001, VCA en niveau 4 van de CO2-Prestatieladder gecertificeerd. Daarmee vertrouwt u op een hoge kwaliteit dienstverlening.

Regenwateropvang aanvragen bij Allgroen bv

Vraag nu regenwateropvang op via de website van Allgroen bv en bespaar aanzienlijk op de totale kosten voor water. Wanneer u gebruik maakt van een duurzaam systeem, verlaagt u eveneens de ecologische voetafdruk wanneer u investeert in duurzame oplossingen.

Kom voor meer informatie over regenwateropvang vrijblijvend met ons in contact via het contactformulier op de website. Of vul dit formulier in om meer te weten te komen over de prijzen van systemen en de tarieven voor plaatsing.