Regenwatersysteem prijs

Regenwatersysteem prijs opvragen? Wanneer u regenwater opslaat in een regenwatertank wordt het mogelijk om dit eenvoudig her te gebruiken in en rondom uw woning of kantoor. Allgroen bv verzorgt de hele aanleg van de ondergrondse- of bovengrondse watertanks, filterpakketten en pompsystemen. Ook zorgen we ervoor dat het systeem wordt aangesloten op het leidingnetwerk. Zo kunt u eenvoudig regenwater hergebruiken. Bijvoorbeeld om uw auto mee te wassen, bij het draaien van wassen of gewoon als toiletspoeling.

Natuurlijk bent u bij interesse geïnteresseerd in de totale kosten voor een dergelijk project. Wij geven u daarom graag inzicht in de ‘regenwatersysteem prijs.’ Ook als u nog aan het oriënteren bent naar een duurzaam systeem, biedt een helder overzicht veel uitkomst.

Vraag daarom nu meer informatie op en laat u positief verrassen door de mogelijkheden van een regenwatersysteem voor u als particuliere tuineigenaar of zakelijke opdrachtgever!

Voor duurzaam hergebruik van regenwater

Wanneer u graag duurzaam woont en werkt is een slim regenwatersysteem ideaal. U heeft de volgende voordelen wanneer u kiest voor hergebruik van water in en rondom uw woning:

  • U bespaart aanzienlijk op de kosten voor water;
  • In regenwater zit minder kalk, waardoor dat beter is voor uw leidingen;
  • Het is een investering met een gunstig financieel perspectief. U verdiend dus eigenlijk uw investering weer terug;
  • Geniet van een slim en duurzaam systeem voor het opvangen, filteren en pompen van gratis regenwater!
  • U bepaalt zelf of u gebruik maakt van het regenwater in de opslagtank. We plaatsen namelijk een handige afsluiter waardoor u de leiding open en dicht kunt zetten.

Dat maakt de investering in een regenwatersysteem de moeite dubbel en dwars waard.

Allgroen bv is een veelzijdig groen, grond en infrabedrijf dat afwatering en groenvoorziening in heel Zuid-Holland plaatst. Daarnaast zijn we als organisatie ISO-9001 en VCA gecertificeerd. Eveneens hebben we het CO2-Bewustheidscertificaat behaald, waarmee we ons actief inzetten voor een CO2-reductie van onze bedrijfsvoering en wat tegelijkertijd zorgt voor meer bewustwording in de sector.

Regenwatersysteem prijs vergelijken

Wilt u meerdere systemen naast elkaar zetten? Onze calculatie-afdeling rekent per systeem graag de prijs voor u uit. Ook ziet u snel de kosten voor arbeid, materialen, machines, leidingwerk, grondverzet, filterpakketten, opslagtanks en pompsystemen.

Laat hier uw gegevens achter om de prijs van een regenwatersysteem bij Allgroen bv op te vragen. Onze calculatie-afdeling gaat dan aan de slag met het uitzoeken van de kosten. U ontvangt vervolgens binnen enkele werkdagen een heldere rapportage via de e-mail.