Regenwatersysteem

Wilt u gebruik maken van een regenwatersysteem voor het opslaan en het gebruiken van water? Dit is een slimme investering met een gunstig financieel perspectief. Het hergebruiken van water ontlast u op het gebied van reguliere watergebruik en zorgt er tevens voor dat u flink wat geld bespaard. Een regenwatersysteem is dan ook een duurzame oplossing waar steeds meer tuineigenaren (en zakelijke opdrachtgevers) voor kiezen.

Wij weten veel over het installeren van speciale regenwatersystemen. Natuurlijk inclusief ondergronds – of bovengronds wateropslagtank, filterpakketten en pompsystemen. Ook de aansluiting op uw leidingwerk kunnen wij verzorgen. Dat maakt het systeem immers compleet.

Wilt u meer te weten komen over een regenwatersysteem voor uw woning, kantoor of buitenruimte? Kom dan eens in contact via dit formulier op de website van Allgroen bv.

Allgroen bv helpt bij afwatering en wateropslag!

Wij staan voor u klaar in heel Zuid-Holland op het gebied van wateropslag en afwatering. Allgroen bv is een groen, grond en infrabedrijf die zich specialiseert op aanlegprojecten. Niet alleen voor tuineigenaren, maar ook voor veel zakelijke opdrachtgevers. Alles van A tot Z wordt voor u uit handen genomen. Van advisering tot ontwerp en van uitvoering tot nazorg. Dat is de kracht van ons veelzijdige bedrijf.

Ook op het gebied van afwatering en wateropslag staan we nu voor u klaar. Zo is het naast regenwatersystemen ook mogelijk om vijvers, wadi’s, regentanks, watertonnen, watergoten, putten, duikers en nog veel meer systemen te plaatsen.

We krijgen steeds vaker te maken met hevige regenbuien. Wees er daarom op tijd bij om wateroverlast in en rondom uw tuin te voorkomen.

Regenwatersysteem vandaag nog aanvragen

Heeft u belangstelling voor het laten plaatsen van een compleet regenwatersysteem? Bijvoorbeeld in uw tuin, langs de oprit of bij uw instelling of kantoorgebouw? De hoveniers en specialisten bij Allgroen bv helpen u bij een succesvolle installatie. Zo wordt het duurzaam hergebruiken van water nog sneller mogelijk.

Kom bij interesse eens met ons in contact. En laat hier uw gegevens achter. Wij zullen dan via de e-mail meer informatie toesturen over de mogelijkheden. Ook ontvangt u een helder overzicht van de kosten voor tanks, filterpakketten, pompsystemen, arbeid, machines en grond- en leidingwerk.