Regenwatertank kunststof

Een regenwatertank kunststof professioneel laten plaatsen? Het groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv helpt u bij het uitzoeken en plaatsen van de beste regenwatertank voor uw situatie. Niet alleen woningeigenaren zijn gebaat bij een duurzame oplossing voor het opslaan van water, maar ook zakelijke klanten zoals scholen en zorginstellingen halen hier voordeel uit. Met een kunststof regenwatertank bespaart u namelijk aanzienlijk op de kosten voor water.

Regenwater is immers gratis en kunt u eenvoudig hergebruiken. Bijvoorbeeld voor het spoelen van uw toilet of wassen van de auto. Kom daarom voor meer informatie eens met ons in contact. Er staat bij ons van maandag t/m vrijdag vanaf 08:30 uur tot 17:00 uur altijd een medewerker klaar die u van meer informatie voorziet. Bel daarvoor met Allgroen bv, via het telefoonnummer: 078 – 61 62 837.

Info & Prijzen

Deze slimme investering brengt u 4 belangrijke voordelen!

Het opslaan van regenwater biedt u veel voordelen, zoals:

  • De kosten voor water daalt aanzienlijk met in de meest gunstige gevallen zelfs met zo’n 50%;
  • In regenwater zit minder kalk, wat beter is voor de levensduur van uw machines en/of leidingen;
  • U verkleint uw ecologische voetafdruk wanneer u investeert in duurzame oplossingen in en rondom uw woning of bedrijf;

Allgroen bv helpt u bij het onderzoeken en plaatsen van de ideale regenwatertank. Wij leveren diverse formaten, waaronder 1500 liter, 3000 liter, 5000 liter of 7500 liter. Als organisatie zijn we volledig gecertificeerd, waaronder het ISO-9001 certificaat. Zo vertrouwt u op een professionele dienstverlening.

Regenwatertank kunststof nu aanvragen

Een regenwatertank kunststof meteen aanvragen? Laat hier uw gegevens achter én ontdek wat Allgroen bv voor u kan betekenen. Wij sturen u dan meer informatie over de verschillende formaten van onze regenwatertanks, pompsystemen en filtersystemen.

U ontvangt meteen ook meer informatie via de e-mail over onze tarieven voor het plaatsen van de regenwatertank kunststof en het aansluiten op het bestaande leidingnetwerk.

Informatie & Prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur