Stobbenfrees huren

Heeft u een professionele stobbenfrees nodig om bijvoorbeeld uw boomstroken te frezen? Allgroen bv beschikt over uitstekend materieel en kan u van dienst zijn bij stobbenfrees huren.

Al onze machines zijn te huur. We bieden zeer aantrekkelijke tarieven en transparante prijzen. Daarnaast ontvangt u bij Allgroen bv direct een specialistische bestuurder die de machine bediend. Zo profiteert u al snel van een veilig en deskundig resultaat.

Info & prijzen

Stobbenfrees huren. Het gemak van een stobbenfrees

Een stobbenfrees is een kundige machine waarmee u op een eenvoudige wijze boomstronken kunt frezen (inkorten). Naast boomstroken kunt u ook struiken, wortels van heggen en zelf bamboe verwijderen. Het grote voordeel van een stobbenfrees is dat u de desbetreffende stronk of struik niet eerst hoeft uit te graven. De stobbenfrees kan gewoon in zand of aarde werken. De beitels van de machine zullen na veel gebruik wel slijten, maar worden regelmatig vervangen om de machine ook in de toekomst efficiënt te laten frezen. Omdat u de plant of stronk niet hoeft uit te graven kan een stobbenfrees u dan ook veel tijd besparen.

Wilt u liever een grote oppervlakte tuin frezen? Dan is het gebruik van een grondfrees beter.

Stobbenfrees voor bestrating

Met een stobbenfrees kunt u onder het maaiveld frezen. Na het uitfrezen van de desbetreffende boomstronk houdt u houtpulp en zaagsel over. Afval kan vermengd worden met het zand of de aarde en zal na verloop van tijd verteren. Wilt u bestrating aanleggen? Dan adviseren wij om de houtsnippers te verwijderen (houtversnipperaar) en zand te gebruiken voor een stevige ondergrond.

Stobbenfrees huren. Offerte binnen 1 week

Een stobbefrees is een zeer krachtige machine. Daarom ontvangt u bij verhuur bij Allgroen bv automatisch een vakkundige bestuurder. Deze is getraind om de machine te besturen en bezit gehoor- en gezichtsbescherming en de nodige veiligheidsdiploma’s. Schakel Allgroen bv in voor stobbenfrees huren.

U profiteert van meer dan 37 jaar expertise, uitstekend materieel en een professioneel resultaat. Vul ons formulier in én wij sturen de offerte binnen 1 week naar u toe.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.