Verticale drainage

Verticale drainage is mogelijk op veel terreinen en wordt meestal geplaatst om het grondwater nog sneller te laten afvloeien in de bodem. Er wordt daarmee veel tijdwinst gemaakt. De bodem op deze manier draineren levert u naast tijdswinst nog meer voordeel op. Zo kan het water naast verticaal ook horizontaal afvloeien in de bodem.

Heeft u interesse in het laten plaatsen van een verticaal drainagesysteem op uw (werk, of leef-) terrein? Dan is Allgroen bv uw betrouwbare partner. Wij verzorgen uw project van voorcalculatie en planning tot uitvoering én nazorg. Meer weten over ons bedrijf? Neem dan een kijkje op de website van Allgroen bv.

Liever meer inzicht in de kosten van verticale drainage? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte op voor draineren.

Over Allgroen bv

Allgroen bv is een veelzijdig groen, grond en infrabedrijf die allerlei soorten projecten uitvoert in Zuid-Holland. Van complete herbestratingsprojecten van woonwijken tot aan het renoveren van de tuinen van woningcorporaties. Ook grootschalig groenonderhoud behoort tot onze mogelijkheden.

Dagelijks werken wij met een gedreven team van hoveniers, boomverzorgers, stratenmakers, grondwerkers, machinisten, planners, uitvoerders en bestuurders. Zo kunnen wij ieder project in goede banen leiden.

Meer weten over Allgroen bv? Bekijk één van onze actuele projecten op de website of kom direct in contact met een medewerker door ons contactformulier in te vullen.

Verticale drainage: offerte binnen 1 week

Wanneer u graag inzicht wilt in de totale kosten voor verticale drainage, bent u bij ons aan het juiste adres. Het is namelijk mogelijk om via de website een vrijblijvende offerte bij ons op te vragen. U zit nergens direct aan vast, maar weet wel meteen waar u aan toe bent. Vul dit online formulier in om voor uw project een offerte aan te vragen. Wij zenden de offerte dan per e-mail naar u toe.

Indien u liever eerst met een medewerker spreekt over de mogelijkheden van verticale drainage kunt u bellen met ons telefoonnummer 078 – 61 62 837. Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 09:30 – 17:00 uur bereikbaar.