Waterreservoir regenwater

Een waterreservoir regenwater laten plaatsen? Allgroen bv helpt u bij het zoeken naar de juiste waterreservoir regenwater. Het plaatsen van een waterreservoir of regenwatertank is een duurzame oplossing met een gunstig financieel perspectief. Het levert u namelijk op de lange termijn aanzienlijk wat op. Zo bespaart u maandelijks op de kosten voor water. Dit omdat u steeds minder water gebruikt, maar gewoon gebruik maakt van het gratis opgevangen water.

Wij zorgen voor het ingraven en plaatsen van de ondergrondse tank. Ook zullen wij de regenwatertank voorzien van de juiste filter- en pompsystemen. Onze medewerkers dragen tot slot zorg voor de aansluiting op het bestaande leidingnetwerk. Zo bent u van alle gemakken voorzien. Meer weten? Kom met ons in contact via de website. Vul dit formulier in om meteen uw vraag of verzoek bij ons neer te leggen.

Slim regenwater opslaan voor zakelijke- en particuliere eigenaren

Gebruik een waterreservoir regenwater om het toilet te spoelen, voor de autowasbeurt, voor de wasmachine of om de tuin te sproeien. Ideaal voor het watergebruik voor binnen en buiten! Niet alleen voor woningeigenaren is dit een slimme oplossingen, ook kantoorgebouwen, scholen en zorginstellingen kunnen gebruik maken van het opslaan van regenwater.

Wilt u meer te weten komen over de formaten die wij aanbieden? Allgroen bv plaatst 1500 liter, 3000 liter, 5000 liter of 7500 liter. Natuurlijk doen we dat inclusief de juiste filter- en pompsystemen.

Allgroen bv is een groen, grond en infrabedrijf uit Zuid-Holland. Wij voeren grote complexe en kleine renovatieprojecten uit voor zakelijke én particuliere klanten in de regio. Als organisatie zijn we in het bezit van meerdere certificeringen, waaronder het ISO-9001 certificaat. Zo vertrouwt u op een betrouwbare dienstverlening.

Een waterreservoir regenwater nu aanvragen

Voor meer informatie of een vrijblijvend oriënterend gesprek met onze medewerkers, neemt u contact op met onze organisatie. Doe dat door dit formulier op onze website in te vullen. Wij sturen via de e-mail dan meer informatie toe over de tarieven, totale kosten en mogelijkheden. Zo bent u binnen 7 werkdagen helemaal op de hoogte van de mogelijkheden van een waterreservoir regenwater.