Wat klanten zeggen2018-08-03T12:45:01+00:00

Altijd een hoogwaardige dienstverlening!

Wat klanten zeggen

Wij vinden het erg belangrijk om een goede service en dienstverlening te leveren. Wij stellen het dan ook zeer op prijs wanneer onze klanten een recensie naar ons opsturen. Bent u ook zo tevreden over onze dienstverlening? Allgroen bv hoort het graag!

Deel uw mening!

Uw partner in de groene buitenruimte

De nieuwe planken zijn van de week gelegd en het resultaat is helemaal super. Ik wil jullie complimenteren voor de nette afhandeling!

Particuliere klant, Opdracht vervangen tuinplanken (juli 2018)

Ik kreeg nog een bedankje van de skaters voor het op zo korte termijn schoonmaken van de skatebaan vorige week vrijdag. Deze eer komt natuurlijk jou (uitvoerder Remco van Someren) en de mensen van firma Allgroen bv toe.

Stadsbeheer Dordrecht, afdeling Spelen, Opdracht Onderhoud (juli 2018)

Via deze weg wil ik een pluim uitdelen aan twee medewerkers van Allgroen bv, die onze tuin gerenoveerd hebben. Wij zijn super blij met de vakmanschap, het harde werken en verstand van zaken! Het resultaat is prachtig en wij zijn meer dan tevreden!

Particulier, Opdracht renovatie tuin (november 2016)

Mijn complimenten voor het snoeiwerk van de twee Allgroen-medewerkers (Adriaan & Jeffrey) op de Korte Scheidingsweg. Vakmensen! Knap ook dat hun humeur goed bleef ondanks het barre weer.

Opdrachtgever, Feedback (november 2016)

Spreek langs deze weg nogmaals mijn tevredenheid uit over de uitgevoerde werkzaamheden op woensdag (01 juni 2016). De gebruikte materialen zijn geheel overeenkomstig mijn verwachtingen en daarbij zeer degelijk uitgevoerd. Klasse! Volgend voorjaar het overige deel van de tuin.

Particulier, Opdracht renovatie tuin (juni 2016)

Complimenten voor de uitvoering en leesbaarheid van de nieuwsbrief!

Particulier, Feedback (mei 2016)

Het is ongelooflijk hoe Allgroen een idee weet vorm te geven en waar nodig aan te passen. We zijn onder de indruk van de vakbekwaamheid en vriendelijkheid van de uitvoerders en zeer, zeer tevreden!

Opdrachtgever, Feedback (mei 2016)

Bedankt voor het top vakwerk, de creativiteit, de flexibiliteit en de kwaliteit!

Opdrachtgever, Feedback (november 2015)

Geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Info & Prijzen

Zoekt u de juiste onkruidbestrijdingsmethode?

Dring De Japanse Duizendknoop, Springbalsemien en Reuzenbereklauw nu effectief terug! Dankzij deze vooruitstrevende nieuwe techniek!

Nieuwe methode ontdekken