Wat klanten zeggen 2017-07-06T16:22:37+00:00

Wat onze klanten zeggen

Wij vinden het erg belangrijk om een goede service en dienstverlening te leveren. Wij stellen het dan ook zeer op prijs wanneer onze klanten een recensie van Allgroen bv opsturen. Bent u ook tevreden? Allgroen bv hoort het graag!

Via deze weg wil ik een pluim uitdelen aan twee medewerkers van Allgroen bv, die onze tuin gerenoveerd hebben. Wij zijn super blij met de vakmanschap, het harde werken en verstand van zaken! Het resultaat is prachtig en wij zijn meer dan tevreden!

Particulier, Opdracht renovatie tuin (november 2016)

Mijn complimenten voor het snoeiwerk van de twee Allgroen-medewerkers (Adriaan & Jeffrey) op de Korte Scheidingsweg. Vakmensen! Knap ook dat hun humeur goed bleef ondanks het barre weer.

Opdrachtgever, Feedback (november 2016)

Spreek langs deze weg nogmaals mijn tevredenheid uit over de uitgevoerde werkzaamheden op woensdag (01 juni 2016). De gebruikte materialen zijn geheel overeenkomstig mijn verwachtingen en daarbij zeer degelijk uitgevoerd. Klasse! Volgend voorjaar het overige deel van de tuin.

Particulier, Opdracht renovatie tuin (juni 2016)

Complimenten voor de uitvoering en leesbaarheid van de nieuwsbrief!

Particulier, Feedback (mei 2016)

Het is ongelooflijk hoe Allgroen een idee weet vorm te geven en waar nodig aan te passen. We zijn onder de indruk van de vakbekwaamheid en vriendelijkheid van de uitvoerders en zeer, zeer tevreden!

Opdrachtgever, Feedback (mei 2016)

Bedankt voor het top vakwerk, de creativiteit, de flexibiliteit en de kwaliteit!

Opdrachtgever, Feedback (november 2015)

Laat een recensie achter!