Allgroen bv legt diverse graszoden aan op Halmaheiraplein

In twee dagen tijd hebben we op het Halmaheiraplein in Dordrecht diverse graszoden aangebracht. Deze klus hebben wij uitgevoerd in samenwerking met een toonaangevende partij.

Het project

In totaal hebben wij grasmatten aangebracht over 450 m². Allgroen is begonnen met het ruimen van het afval in de ondergrond. Hierbij hebben wij de Volvo 3,5 Tonner gebruikt. Hierna is de ondergrond geëgaliseerd met behulp van een handfrees. Onze medewerkers hebben tevens de kleine New Holland trekker met grondfrees ingezet om de grond strak en vlak te egaliseren.

De graszoden zijn geleverd door onze leverancier. Direct op dezelfde avond zijn deze nat gemaakt door onze samenwerkende partij. De volgende dag hebben de medewerkers van Allgroen de grasmatten handmatig aangebracht en met de hand alles nog stevig aangerold. Tot een optimaal resultaat!

Keurig resultaat

Het Halmaheiraplein ziet er na de klus weer net en ordelijk uit! Onze medewerkers Adriaan, Harold, Marcel, Ruben, Jan-Willem en Mark hebben zich bedreven ingezet bij de uitvoering van deze klus. Bekijk de foto’s:

Heeft u ook een klus in groenvoorziening?

Kijk voor meer informatie bij onze dienst groenvoorziening. Of neem direct contact op met één van onze uitvoerders via 078 61 62 837 of mail naar info@allgroenbv.nl.