Arrheniustoren Rotterdam

De gezamelijke tuin bij de Arrheniustoren in Rotterdam was toe aan de nodige renovatie. Binnen de tuin was de beplanting verouderd. Daarnaast oogde de huidige situatie niet erg uitnodigend meer. Dit heeft ervoor gezorgd dat er nauwelijks gebruik werd gemaakt van de omgeving.

Aan Allgroen B.V. om hier weer een prachtige plek van te maken! Bekijk alvast het onderstaande ontwerp.

Allgroen B.V. is een professionele speler op het gebied van groen, grond en infrastructurele werken. Vanuit Dordrecht zijn er dagelijks zo’n 45 medewerkers actief voor tal van opdrachtgevers. Bij ons geniet u van een effectieve projectbegeleiding, duidelijke werkomschrijvingen, heldere communicatie en korte communicatie lijnen.

Het ontwerp

Toelichting ontwerp

Op de tekening zijn verschillende tuinonderdelen te zien. Het doel van het nieuwe ontwerp is om de bewoners een fijne buitenplek te bieden. De tuin wordt zo ingericht dat de bewoners een rondje kunnen lopen en op diverse plekken kunnen zitten. Naast de terrassen en de looppaden is er veel ruimte voor beplanting. Door gebruik te maken van vaste planten moeten de te realiseren borders zorgen voor een kleurrijke uitstraling.

Begin februari zijn de eerste werkzaamheden gestart. Zie de foto’s hieronder. Begin april is de te verwachte oplevertijd.

Wilt u een opdracht aan ons doorgeven? Allgroen B.V. helpt u met veel vakmanschap verder. Kijk eens bij diensten of mail uw vraag of verzoek naar info@allgroenbv.nl. Ook kunt u meer lezen over onze andere projecten op onze website! Klik hier om onze recente projecten te bekijken.