Flink groenonderhoud in Meerdervoort Zwijndrecht

De openbare ruimte van de wijk Meerdervoort Zwijndrecht wordt door Allgroen bv flink onder handen genomen. De gemeente Zwijndrecht heeft namelijk opdracht gegeven voor een grootschalige opknapbeurt. Meerdervoort mag volgens de gemeente niet alleen een stuk duurzamer, maar ook veel groener.

Allgroen bv zal daarom zorg dragen voor het planten van nieuwe bomen en aanbrengen van nieuwe beplatingvakken. Dat is dus net op tijd voor het nieuwe voorjaarseizoen.

Renovatie wijk Meerdervoort Zwijndrecht

Naast groenvoorziening, zullen andere partijen bezig zijn met de bestrating en riolering. De wijk Meerdervoort kampt momenteel met een flinke verzakking. De verzakkingen veroorzaken zichtbare schade. Niet alleen wordt het straatwerk aangetast, maar ook wordt het dieperliggende infrastructuur aangetast, zoals kabels en leidingen. Als alles volgens planning verloopt zullen de werkzaamheden in mei 2018 worden afgerond door Allgroen bv.

Meerdervoort Zwijndrecht
Meerdervoort Zwijndrecht
Meerdervoort Zwijndrecht
Meerdervoort
Meerdervoort
Meerdervoort

Groenvoorziening

De hoveniers van Allgroen bv zullen diverse beplanting aanbrengen. Heesters, bomen, gazons en vaste planten zullen elkaar afwisselen. Zowel sierplanten als duurzame planten komen terug in het ontwerp. Allgroen bv legt graag onderhoudsvriendelijke beplanting aan. Zo hoeft u als afnemer weinig onderhoud te plegen. En dat scheelt u veel tijd.

Onderhoudscontract

Allgroen bv kan alle zaken omtrent groenvoorziening voor u uit handen nemen. Zo ook het onderhoud van nieuwe of huidige groenbestekken. Voor de Gemeente Zwijndrecht hebben wij voor Meerdervoort een onderhoudscontract aangeboden. Wij zullen de aankomende 3 jaar nazorg verrichten voor alle heesters en bomen. Daar hebben wij specialistische hoveniers en boomverzorgers voor in dienst. Zo blijft de straat ordelijk en fatsoenlijk. En blijven alle bomen en planten gezond.

Bewoners en bezoekers kunnen volgend jaar weer optimaal genieten van de wijk. Allgroen bv is uw partner in de duurzame groene buitenruimte. Heeft u ook een project waarbij u nieuw groenvoorziening wil toepassen? Of is uw beplanting nodig toe aan onderhoud? Allgroen bv helpt u verder. Niet alleen bij ontwerp, maar ook bij de aanleg, renovatie en onderhoud van uw groenbestekken. Daarnaast voeren wij boomverzorging uit middels specialistische European Tree Workers. Of u nu een grootschalige of kleinschalige klus voor ons in petto heeft. Ons personeel bezit diepgaande kennis en expertise.

Vraag vandaag nog een offerte aan op maat. Heel eenvoudig via ons online formulier.