Grote groenvoorzieningsklus op de Burgemeester Keijzerweg

Van januari tot maart is Allgroen bezig geweest met het planten van 134 bomen op de Burgermeester Keizerweg in Papendrecht.

Om de werkzaamheden naar tevredenheid uit te voeren hebben we nabij de Molenlaan een depot ingericht met een keet en een container voor de medewerkers. Tevens werden hier de machines geplaatst en de bomen afgeleverd. Met behulp van een shovel, een rupskraantje, een rupsdumper en een vrachtwagen hebben onze medewerkers de werkzaamheden kunnen realiseren.

10.000 heesters

Allgroen heeft elf verschillende soorten bomen geplant. Ook zijn er zo’n 10.000 heesters en vaste planten gepoot. Onze medewerkers hebben voor de grondkwaliteit grondverbetering toegepast en beluchting- en watersystemen aangebracht. Tevens zijn er bij elke geplaatste boom palen toegevoegd zodat de bomen voldoende ondersteuning krijgen. Dit voorkomt dat de desbetreffende boom scheef groeit. Op 7 maart is het project afgerond.

Heeft u ook een grote of kleine groenvoorzieningsklus?

Lees op onze pagina ‘groenvoorziening’ meer informatie of neem contact op met onze medewerkers via 078 61 62 837 of mail naar info@allgroenbv.nl.