Herinrichten Valeriusrondeel – Deel 1

Aan het Valeriusrondeel in Capelle aan den Ijssel is Allgroen B.V. gestart met de herinrichting van de omgeving. De eerste voorbereidende werkzaamheden zijn volbracht en we zijn begonnen met het vervangen van de bestaande damwand. Dit was nodig, omdat er veel verzakking heeft plaatsgevonden bij de brug. Goed om te benoemen is dat het volledige gebied wordt opgehoogd omdat er op meerdere plekken verzakking heeft plaatsgevonden.

Ook is al een groot deel van het groen gesnoeid. De slechte bomen zijn bijvoorbeeld al weggehaald en de beplantingsvakken gerooid. Hier komen uiteraard nieuwe bomen voor terug en de beplanting wordt vervangen. Tot slot gaan we ook de verlichting vernieuwen: er worden nieuwe lantaarns geplaatst begin volgend jaar. In deel 2 van dit project nemen we je mee in de verdere ontwikkelingen!

Bekijk hieronder alvast de werktekening en de foto’s.

Tekening

Klik op de werktekening om deze te vergroten.

Foto’s

Wilt u een opdracht aan ons doorgeven? Allgroen B.V. helpt u met veel vakmanschap verder. Kijk eens bij diensten of mail uw vraag of verzoek naar info@allgroenbv.nl. Ook kunt u meer lezen over onze andere projecten op onze website! Klik hier om onze recente projecten te bekijken.

Bekijk ons verhuurassortiment