Project Mathenesserweg Rotterdam

Half april is Allgroen B.V. gestart met het project aan de Mathenesserweg in Rotterdam. In de afgelopen weken zijn er verschillende werkzaamheden uitgevoerd! Van bestrating, herinrichten van tuinen en het leveren en plaatsen van speeltoestellen. Hieronder laten we u de werktekening zien. Lees verder voor meer informatie over het project en bekijk enkele foto’s!

Allgroen B.V. is een professionele speler op het gebied van groen, grond en infrastructurele werken. Vanuit Dordrecht zijn er dagelijks zo’n 45 medewerkers actief voor tal van opdrachtgevers. Bij ons geniet u van een effectieve projectbegeleiding, duidelijke werkomschrijvingen, heldere communicatie en korte communicatie lijnen.

Situatieschets

Werkzaamheden

De paden rondom de woningen aan de Mathenesserweg bestonden voornamelijk uit paden met losse schelpen er in verwerkt. Helaas is dit niet erg rolstoel- en rollator toegankelijk. Allgroen B.V. heeft de bestrating aangepast zodat de bewoners die slecht ter been zijn niet vast komen met hun zorghulpmiddelen.

Een deel van de achtertuinen aan de Mathenesserweg zijn enkele jaren geleden al eens opgehoogd en opnieuw ingericht. Toch is er één woningblok destijds niet meegenomen en juist bij deze achtertuinen is er een grote mate sprake van verzakking. Wij hebben dit opgelost door de achtertuinen te verhogen en opnieuw in te richten.

Tot slot zijn er enkele aanpassingen gedaan aan de voorzijde van de woningen aan de Rosener Manzstraat en heeft Allgroen B.V. nieuwe speeltoestellen op locatie geleverd en geplaatst. Leuk voor de kinderen in de buurt!

Wilt u een opdracht aan ons doorgeven? Allgroen B.V. helpt u met veel vakmanschap verder. Kijk eens bij diensten of mail uw vraag of verzoek naar info@allgroenbv.nl. Ook kunt u meer lezen over onze andere projecten op onze website! Klik hier om onze recente projecten te bekijken.