Pontonnierskazerne Dordrecht

De Pontonnierskazerne in Dordrecht wordt op dit moment omgebouwd tot appartementencomplex. Aan de voorkant van de vroegere kazerne
werken Allgroen B.V. en De Biesbosch Gijsbers Groep samen
aan de herinrichting van de parkeerplaatsen.

Allgroen B.V. is een professionele speler op het gebied van groen, grond en infrastructurele werken. Vanuit Dordrecht zijn er dagelijks zo’n 45 medewerkers actief voor tal van opdrachtgevers. Bij ons geniet u van een effectieve projectbegeleiding, duidelijke werkomschrijvingen, heldere communicatie en korte communicatie lijnen.

Foto’s project

Voortgang project

Voor de realisatie van parkeerplaatsen zijn ondergrondse leidingen aangelegd. Deze zorgen ervoor dat elektrische auto’s gemakkelijk opgeladen kunnen worden. Bij de werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van verschillende machines uit het wagenpark van Allgroen B.V. en De Biesbosch Gijsbers Groep. Denk aan de shovel, rups-dumper, bandenkraan en de vrachtwagen. Tot slot zullen de stratenmakers de bestrating opnieuw inzetten. Goed om te benoemen is dat alle klinkers worden hergebruikt binnen hetzelfde project! De verwachte oplevering is eind maart 2022.

Wilt u een opdracht aan ons doorgeven? Allgroen B.V. helpt u met veel vakmanschap verder. Kijk eens bij diensten of mail uw vraag of verzoek naar info@allgroenbv.nl. Ook kunt u meer lezen over onze andere projecten op onze website! Klik hier om onze recente projecten te bekijken.