Renovatie omgeving Leeuwenbekstraat Rotterdam

In de omgeving van de Leeuwenbekstraat in Rotterdam heeft Allgroen B.V. een renovatieklus uitgevoerd. Het groen en de bestrating rond de huizen was namelijk erg verouderd! Lees verder om meer te weten te komen over de renovatiewerkzaamheden en om de werktekeningen te bekijken.

Allgroen B.V. is een professionele speler op het gebied van groen, grond en infrastructurele werken. Vanuit Dordrecht zijn er dagelijks zo’n 45 medewerkers actief voor tal van opdrachtgevers. Bij ons geniet u van een effectieve projectbegeleiding, duidelijke werkomschrijvingen, heldere communicatie en korte communicatie lijnen.

Enkele foto’s van onze werkzaamheden

Beplanting, bestrating en een nieuw ingezaaid gazon

De bestaande beplanting had een slechte gezondheid en was daardoor in slechte staat. Allgroen B.V. heeft alle beplanting er uit gehaald en direct nieuwe aangeplant.

Naast de nieuwe planten zijn we ook druk bezig geweest met het verbreden van de ingangen naar de toegangsdeuren. Bij deze ingangen zijn ook nieuwe fietsbeugels geplaatst. De oude fietsbeugels zijn destijds zo neergezet dat de fietsen vaak in de weg stonden. Dit probleem is nu opgelost!

Tot slot zijn de gazons voor de woningen opnieuw ingezaaid. In de loop van de maanden zal hier prachtig nieuw gras verschijnen.

Bekijk hieronder de werkkaarten van dit project. Klik op de kaarten om deze groter te maken. 

Wilt u een opdracht aan ons doorgeven? Allgroen B.V. helpt u met veel vakmanschap verder. Kijk eens bij diensten of mail uw vraag of verzoek naar info@allgroenbv.nl.

Ook kunt u meer lezen over onze andere projecten op onze website! Klik hier om onze recente projecten te bekijken.