Sedummatten aanleggen Dordrecht

Op de Laan de Verenigde Naties in Dordrecht is een grote reconstructie uitgevoerd. Tijdens deze reconstructie is (voor de toekomst) alvast een nieuwe uitvoegstrook gemaakt. Deze kan pas worden gebruikt na het verleggen van de onbewaakte spoorwegovergang & de overige aanpassingen in dit gebied.

Om deze reden is gekozen om tijdelijk sedum cassettes te plaatsen op het asfalt. Het sedum is opgesloten door een rubberen betonband die makkelijk weg te halen is als de toekomstige werkzaamheden aan het gebied zijn voltooid. Tot die tijd is de nieuwe uitvoegstrook even niet meer zichtbaar en voorkomt het onveilige situaties. Goed om te benoemen is dat het sedum wordt hergebruikt op andere locaties als de uitvoegstrook in gebruik zal worden genomen!

Er is in totaal 260 m2 sedum gebruikt voor deze opdracht.

FOTO’S

Wilt u een opdracht aan ons doorgeven? Allgroen B.V. helpt u met veel vakmanschap verder. Kijk eens bij diensten of mail uw vraag of verzoek naar info@allgroenbv.nl. Ook kunt u meer lezen over onze andere projecten op onze website! Klik hier om onze recente projecten te bekijken.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN