Spoedklus Zwembad Papendrecht

Op donderdag 31 maart is Allgroen bv begonnen aan een plotselinge spoedklus in Papendrecht. De opdracht vindt plaats in het zwembad in het Sportcentrum Papendrecht.

De spoedopdracht

Het zwembad in het Sportcentrum Papendrecht is in mei 2015 opgeleverd en open gegaan voor bezoekers. De grasmat van de ligweide die daar door een partij is geplaatst is echter niet goed gaan groeien. Na onderzoek van de grasmat door Allgroen blijkt dat het drainage systeem niet werkt. Vervolgens hebben wij met de opdrachtgever besloten om het gehele veld opnieuw te draineren.

Tevens gaan we na de drainage, het gehele veld van verticale gaten voorzien. Dit doen we met behulp van een speciale machine. De gaatjes worden voorzien van zand zodat het eventuele water afgevoerd kan worden naar de onderliggende drainage. Tot slot bezanden we het veld en wordt het veld ingezaaid.

Tijdsdruk

De klus moet volledig en naar nauwkeurigheid worden uitgevoerd. Ook heeft deze opdracht een lichte tijdsdruk; het zwembad moet op 1 mei 2016 namelijk weer open! Dit betekend dat de grasmat zich dan moet hebben hersteld.

Ook een dringende spoedklus?

Heeft u ook plotseling onze hulp nodig? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op via: info@allgroenbv.nl of bel naar 078 – 61 62 837. Onze medewerkers helpen u graag verder!