Uniek project: duurzaam regenwatersysteem met pomp voor nuttig gebruik in en rondom uw woning!

Bij een woonhuis in Zwijndrecht is Allgroen bv afgelopen week gestart met het ingraven van een speciaal regenwatersysteem. De wateropslag zal dienen als toiletspoeling, de wasbeurt voor de auto en voor het sproeien van de tuin voor deze bewoners in Zwijndrecht. Dat maakt het opslaan van regenwater niet alleen zeer nuttig, maar ook nog eens duurzaam.

Regen komt natuurlijk gratis uit de lucht vallen. En de klanten van Allgroen bv zijn gebaat bij duurzame oplossingen voor in de tuin of op het bedrijventerrein. Dat maakt de aanschaf van deze 1500-liter tank een ecologische investering met een gunstig financieel perspectief.

Bij verschillende gemeentes in de provincie Zuid-Holland worden subsidieregelingen aangeboden, die investeringen in duurzame wateroplossingen natuurlijk erg aantrekkelijk maken. Kijk voor alle actuele informatie over subsidiemaatregelen vooral op de website van uw gemeente.

duurzaam regenwatersysteem

Hoe werkt een regenwatersysteem precies?

Bij dit project in Zwijndrecht hebben we de kunststof 1500 liter watertank eerst geplaatst onder de oprit. Daarvoor moesten we de oprit uitgraven en de watertank op de juiste plek plaatsen. Direct daarna hebben we de watertank separaat aangesloten op het waternet van de woning. Allgroen bv helpt haar klanten graag bij de aansluiting van een watertank op uw waterleidingnetwerk. Onze klant in Zwijndrecht heeft daarbij zelfstandig het waterleidingnetwerk in de woning aangepast. Mocht u deze werkzaamheden liever uit handen geven kunt u dit van tevoren natuurlijk aan ons doorgeven.

De bewoner(s) van de woning in Zwijndrecht kunnen middels een afsluiter de waterleiding open of dicht zetten. Daardoor bepalen zij of er wel of geen gebruik wordt gemaakt van de wateropslag in de tank. Dat is handig bij periodes waarbij er weinig of juist veel water valt!

Nadat de tank deskundig is geplaatst en aangesloten door de vakbekwame medewerkers van Allgroen bv, hebben wij het gat van de watertank dichtgemaakt met grond en de oprit hersteld.

duurzaam regenwatersysteem

Ook voor leidingwerk en wateropslag rekent u op Allgroen bv!

Allgroen bv is graag uw partner bij het slim omgaan van water in en rondom uw woning of kantoorruimte. Bruikbare en betaalbare oplossingen voor waterbeheer in en rondom uw woning of kantoor zien we steeds vaker.

Dat maakt het investeren in één van deze duurzame oplossingen zeker de moeite waard.

Allgroen bv voorziet u graag in een persoonlijk advies voor het opslaan en hergebruik van regenwater. Bijvoorbeeld met één van deze handige (kunststof) opslagtanks. U heeft daarbij ruime keuze uit bijvoorbeeld 1500, 3000, 5000 of 7500 liter.

Naast regenwatersystemen met bijgevoegde filterpakketten en pomppakketten, schakelt u ons ook in voor deskundig leidingwerk rondom uw woning.

Wij zijn steeds vaker op zoek naar duurzame, lange termijn oplossingen, waardoor uw woon- en werkcomfort aanzienlijk wordt verbeterd.

Ervaar de voordelen van een duurzaam regenwatersysteem voor uzelf!

Een regenwatersysteem biedt u als particuliere eigenaar, instelling of organisatie de volgende voordelen:

  • U draagt effectief bij aan het verminderen van de wateroverlast in de omgeving;
  • Uw waterfactuur daalt aanzienlijk met in de meest gunstige gevallen zelfs met zo’n 50%;
  • U verkleint uw ecologische voetafdruk wanneer u investeert in duurzame oplossingen in en rondom uw woning of bedrijf;
  • In regenwater zit minder kalk, wat beter is voor de levensduur van uw machines en/of leidingen;
  • Geniet van een slim en duurzaam systeem voor het opvangen, filteren en pompen van gratis regenwater!

Wilt u ook meer te weten komen over het plaatsen van een compleet duurzaam regenwatersysteem of een watertank met pomp? Bij uw woning, schoolgebouw, zorginstelling of kantoor? Net zoals deze tevreden klanten in Zwijndrecht?

Kom dan vandaag nog persoonlijk met ons in contact via de website. En maak uw interesse voor een regenwatersysteem snel aan ons duidelijk: