Vergroening schoolplein

In opdracht van De Moestenier zijn wij druk bezig met het opnieuw inrichten van een schoolplein in Dordrecht! Vergroening staat hier centraal.

Waarom meer groen op het schoolplein?

Het is vanzelfsprekend dat een groene omgeving een positieve invloed heeft op de biodiversiteit. Door bijvoorbeeld meer planten, bloemen en bomen te verwerken op schoolpleinen leren kinderen spelenderwijs meer over de natuur; het draagt bij aan de ontwikkeling! Daarnaast is de afwatering op het plein ook beter. Het regenwater wordt namelijk sneller opgenomen in de grond dan bij schoolpleinen die alleen bestaan uit tegels.

Niet alleen het schoolplein kan een bijdrage leveren aan vergroening en verduurzaming. Denk ook aan het dak van de school! We vertellen u hier meer over in ons blogbericht: https://allgroenbv.nl/blog/groen/voordelen-groendak-scholengemeenschap/
Foto’s

Wilt u een opdracht aan ons doorgeven? Allgroen B.V. helpt u met veel vakmanschap verder. Kijk eens bij diensten of mail uw vraag of verzoek naar info@allgroenbv.nl. Ook kunt u meer lezen over onze andere projecten op onze website! Klik hier om onze recente projecten te bekijken.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN