Dit had verkeerd af kunnen lopen

Project Oudendijk Dordrecht

In oktober is Allgroen bv gestart met de bouw van een nieuwe toegangsbrug bij één van onze particuliere klanten. Daarmee wordt het voor de bewoners mogelijk gemaakt om de eigen woning en garage te bereiken. De oude toegangsbrug is aan vervanging toe. De oude brug was namelijk in zo’n slechte staat dat een ongeluk bijna niet meer te voorkomen is.

Verwijderen van de beschadigde toegangsbrug

De oude toegangsbrug was in verval en kon helaas niet meer gerepareerd worden. Allgroen bv heeft zodoende geadviseerd om de brug te vervangen. Met behulp van een mobiele graafmachine en onze medewerkers zijn de restanten van de toegangsbrug verwijderd. De beschadigde brugdelen en -balken zijn met een vrachtwagen afgevoerd.

Daaropvolgend kon er worden gestart aan de opbouw van een nieuwe brug.

Opbouwen nieuwe toegangsbrug

Bij de plaatsing van de nieuwe toegangsbrug heeft Allgroen bv gebruik gemaakt van stalen HEA liggers voor een stevige basis. Over de liggers zijn Azobe hardhouten gegroefde delen geplaatst. Het geheel is afgewerkt met een gemetselde pilaar aan de straatkant. De brievenbus van de woning is eveneens in deze pilaar verwerkt.

Ter afsluiting zijn er twee gemetselde muurtjes geplaatst aan de oprit voor extra versteviging.

Het gerealiseerde resultaat oogt modern met een slimme ruimtelijke verdeling:

Toegangsbrug
Toegangsbrug
Toegangsbrug
Toegangsbrug

Op de planning

Binnenkort zal Allgroen bv een omheining plaatsen. Het sierhekwerk zal langs de nieuwe brug lopen en dient als reling. Dit project zal eind december geheel worden afgerond. De bewoners kunnen na de renovatie van de brug weer veilig hun woning en garage bereiken.

Wees op tijd

Ook een karwei dat aan vernieuwing toe is? Allgroen bv heeft specialisten in dienst voor iedere dringende klus. Geef uw project uit handen én bel rechtstreeks naar 078 61 62 837.