Dit is wij doen bij een omgewaaide kastanjeboom

Op 19 januari 2018 is Allgroen bv opgeroepen om een omgewaaide kastanjeboom te verwijderen. De boom was omgevallen op de Parklaan in Dordrecht. De boom nam niet alleen een groot deel van het voetpad in beslag, maar veroorzaakte ook overlast in een particuliere tuin. Allgroen heeft zorg gedragen voor het verwijderen en afvoeren van de boom. Uiteraard op een geheel veilige wijze.

Grijper voor de Kastanjeboom

Bij het verwijderen van de kastanjeboom hebben wij gebruik gemaakt van een bandenkraan (15 ton) met speciale sorteergrijper. Met deze grijper konden we de boom zorgvuldig liften en de schade minimaliseren. Tot opluchting van de bewoners van de tuin. Bij de afvoering hebben we een vrachtwagen met hoge container gebruikt. Hiervoor is de boom gedeeltelijk in stukken gezaagd. Binnen een paar uur was de Parklaan weer geheel toegankelijk.

omgewaaide kastanjeboom
omgewaaide kastanjeboom
omgewaaide kastanjeboom

Omgewaaide kastanjeboom. Hoe gaan we te werk?

Wanneer er een boom (zoals deze omgewaaide kastanjeboom) is omgewaaid, is hoveniersbedrijf Allgroen bv uw professionele dienstverlener. Vooraf zorgen we er namelijk eerst voor dat de situatie veilig is gesteld. Vervolgens wordt er door onze boomverzorgers bekeken hoe de boom op de beste manier verwijderd kan worden. Zodoende worden meerdere situaties besproken en bekeken. Veelal wordt er toch gekozen om de boom in stukken te zagen, waarna de stobben worden gefreesd.

Nadat onze medewerkers de plaats verlaten is niet alleen de boom verwijderd en de situatie veiliggesteld, maar ook de omgeving van los gevallen takken geruimd. Wij ontzorgen u dus niet enkel bij verwijdering, maar ook bij opruiming.

Professionele verwijdering door ETW’ers

Heeft u zelf te maken met een omgevallen boom? Veroorzaakt door stormschade of achterstallig onderhoud? Allgroen bv komt de boom graag voor u verwijderen. Daarvoor hebben wij speciale European Tree Workers in dienst die diepgaande kennis bezitten over boomgezondheid en het veilig verwijderen van bomen. Wilt u meer ontdekken over boomverzorging bij Allgroen bv? Kijk voor meer informatie bij onze dienst boomverzorging. Of vraag direct een offerte op maat op: