Wateroverlast? Drainage als oplossing in Papendrecht

Allgroen bv kan verschillende werken in de groene buitenruimte voor u uit handen nemen. Ook voor het verzorgen van grote of kleine grasvelden kunt u ons inschakelen. Onlangs hebben we in Papendrecht een compleet grasveld mogen verzorgen. En dat was hard nodig. Het grasveld kampte met achterstallig onderhoud en had last van een slechte ontwatering. Allgroen bv heeft het grasveld weer nieuw leven ingeblazen.

Ontwatering

Het grasveld in Papendrecht had last van een slechte ontwatering. Het stond regelmatig onder water. En dat kwam de kwaliteit van het gras niet ten goede. Er was al eens een ontwateringssysteem aangelegd. Allgroen bv heeft het oude systeem grondig nagelopen. Vervolgens is er besloten om opnieuw te draineren met een draineermachine. De grond van het grasveld is goed losgemaakt door te frezen. Daarvoor hebben we een trekker met (grond)frees gebruikt.

Voldoende tijd om te herstellen

Na inspectie en de drainage is het grasveld geëgaliseerd. Via een trekker met zaaimachine hebben de medewerkers van Allgroen bv het grasveld opnieuw ingezaaid. Het project is tussen 07 juni 2017 en 03 augustus 2017 uitgevoerd. Nu heeft het grasveld voldoende tijd om te herstellen tot volgend jaar. Dan zal het veld volledig hersteld zijn, en toegankelijk zijn voor bezoekers.

Ook last van wateroverlast?

Voor drainagewerk bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. We voeren uw project met veel nauwkeurigheid voor u uit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u een prijsindicatie op maat? Vul ons informatieformulier in.