Zoektocht naar oude fundatiepalen Patersweg Dordrecht

We zijn momenteel op zoek naar de oude fundatiepalen Patersweg Dordrecht. De gemeente heeft Allgroen bv namelijk ingeschakeld om de huidige geplaatste fundatiepalen op te zoeken in een braakliggend terrein langs de Patersweg in Dordrecht. Binnenkort start hier een nieuwbouwproject met de bedoeling om de oude palen te lokaliseren. Dat om te voorkomen dat er nieuwe palen op de nog aanwezige heipalen worden geplaatst. Doen we dit niet, dan kan er in november 2018 niet gestart worden met de start van het nieuwbouwproject.

Allgroen bv beschikt over de juiste infra middelen en machines om grondwerk en infrawerk voor u als opdrachtgever uit te voeren. Wenst u meer te weten te komen over de toepassingen bij uw project? Ontdek onze dienst infra op onze website.

Fundatiepalen Patersweg Dordrecht. Een succesvol project

Het project is succesvol uitgevoerd in de loop van oktober 2018. We hebben daarbij onze mobiele graafmachine Takeuchi ingezet om de fundatiepalen uit te graven. De opzichter van de gemeente heeft aangegeven waar de fundatiepalen ongeveer moesten zitten. Daardoor konden we een rechthoekig raster plaatsen en de aansluitende sleuven uitgraven. Zo kwamen we de palen vervolgens vanzelf tegen.

Het was belangrijk dat we de heipalen na de graafwerkzaamheden open lieten liggen. De gemeente kon ze zodoende inmeten. Na het inmeten heeft Allgroen bv de grond weer opgevuld en egaal gemaakt. De informatie is door de gemeente na onze werkzaamheden doorgegeven aan de aannemer van het nieuwbouwproject, zodat de constructie in de helft van november 2018 kan starten.

fundatiepalen Patersweg Dordrecht
fundatiepalen Patersweg Dordrecht
fundatiepalen Patersweg Dordrecht

De juiste machines

Allgroen bv beschikt over de juiste handelswijze, kennis, vakmensen, machines en gereedschappen om ieder project naar volle tevredenheid uit te voeren. Indien gewenst, schakelen we zo nodig experts in om de klus te klaren. Heeft u een grond, infra of groenproject? En zoekt u een professionele uitvoerder? Allgroen bv neemt veel werk voor u uit handen. Kom met ons in contact.