Handig! Actualisering Factsheet voor Groenvoorzieners & Hoveniers 2020

Stigas heeft onlangs de factsheet voor veilig werken in de groensector voor 2020 geactualiseerd. Deze factsheet is overzichtelijk voor hoveniers en groenvoorzieners die dagelijks aan het werk zijn in de groensector. Op een gezonde, veilige en productieve manier aan het werk zijn en blijven is van vitaal belang voor de agrarische en groene sector.

Uit de factsheet blijken een aantal positieve cijfers, die we hieronder voor u uiteen hebben gezet:

  • 96% van de ondervraagden heeft werk dat bij hen past
  • 76% ontvangt waardering van de leidinggevende
  • 85% ervaart vaak tot altijd een goede werk-privé balans
  • 85% krijgt de gelegenheid opleidingen te volgen
  • 88% geeft aan dat leidinggevende de ontwikkeling ondersteunt

Wat kunt u als bedrijf met deze factsheet?

De factsheet is in het leven geroepen om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de groensector te verbeteren. Niet alleen geeft het werkgevers meer handvaten en aanknopingspunten, ook werknemers, opdrachtgevers en overheden zijn gebaat aan een veilige, duurzame werkomgeving.

Veilig voor u aan het werk

Ook bij Allgroen bv zien we het nut van veilig en duurzaam werken. Daarvoor bieden wij ons personeel jaarlijks diverse trainingen aan. Of dat nu gaat om het beheersen van enkele nieuwe technieken tot volledige diploma’s en certificeringen.

Als organisatie zijn we bovendien ISO-9001, VCA en CO2-Prestatieladder (niveau 4) gecertificeerd. Daarmee is ons personeel in staat om de werkzaamheden op een veilige wijze (en op tegelijkertijd een hoog niveau) uit te voeren. Meer informatie over veilig werken bij Allgroen bv leest u op deze pagina van onze website: ‘Kwaliteit, Veiligheid & Milieu.’

Factsheet meteen downloaden

Wilt u meer informatie over de factsheet ‘veilig werken’ voor groenvoorzieners en hoveniers? Of wilt u de factsheet meteen downloaden?

Klik op de volgende link om de factsheet online te bekijken of kijk voor deze of andere relevante factsheet op: www.stigas.nl/publicaties/factsheets-agrarische-en-groene-sectoren-2020.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant