Allgroen bv introduceert nieuwe trekker – Case IH 120 Vestrum

Wij hebben deze maand een nieuwe trekker aan ons wagenpark assortiment toegevoegd. Met trots presenteren we onze Case IH 120 Vestrum Trekker. Deze trekker is uitermate geschikt voor het trekken van lichte en zwaardere machines. En zullen wij dagelijks gaan inzetten bij onze groen, grond en infrawerkzaamheden in Zuid-Holland.

Het van oorsprong Amerikaanse merk Case IH staat bekend om de combinatie van veel vermogen en laag brandstofverbruik. En past dus helemaal in afspraken omtrent de CO2-Bewustheidscertificering van Allgroen bv.

Perfecte wendbaarheid en een groot hefvermogen

De Vestrum 120 Trekker is ideaal om in krappe ruimtes alsnog goed te kunnen manoeuvreren. Dat komt door de krappe draaistraal van slechts 4,5 meter. Dit geeft een perfecte wendbaarheid.

Ook bevat de machine maar liefst 7 afstandskleppen voor bediening van alle werktuigen. Met een totaal hefvermogen van 5.600 kg is deze goed in staat om onze zwaardere machines en laadbakken te trekken.

Dit hebben wij nodig voor de uitvoering van onze dagelijkse werkzaamheden voor onze particuliere en zakelijke klanten.

Foto’s Case IH 120 Vestrum

Bekijk hieronder de foto’s van onze nieuwe trekker:

Eigen machinepark met meer dan 50 machines

Allgroen bv beschikt over een eigen machinepark in Dordrecht. Daar hebben wij meer dan 50 specialistische machines staan, welke iedere dag uitrijden en ingezet worden.

Van grote vrachtwagens met dubbele containers tot kleine shovels. Ook trekkers, graafmachines en elektrisch gereedschap horen bij ons eigen machine assortiment.

De Case IH 120 Vestrum is al met al een mooie aanvulling op onze bestaande trekkers en zult u wellicht nog eens tegenkomen bij de uitvoering van onze projecten in Zuid-Holland.

Gebruik maken van de nieuwe Case IH 120 Vestrum

Wenst u concluderend ook gebruik te maken van onze nieuwe Case IH 120 Vestrum? Er zit bij ons altijd een vaste machinist op iedere machine die u van ons huurt. Zo krijgt u het beoogde project nog sneller uitgevoerd.

Ontdek meer en kom persoonlijk met ons in contact. Vraag daarbij naar de mogelijkheden van machineverhuur of geef uw verzoek tot een project meteen aan ons door via de website.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant