Allgroen bv steunt team voor Swim To Fight Cancer

Op zaterdag 1 september 2018 is het weer zover. Dan wordt onder het toezicht van het KWF, de swim to fight cancer in Dordrecht georganiseerd. Er wordt ook dit jaar geprobeerd zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kankerbestrijding. Veel deelnemers zullen zaterdag een poging wagen om de volledige zwemroute door de prachtige havens van Dordrecht af te leggen.

Allgroen bv sponsort dit jaar vier deelnemers die zich hebben opgegeven voor de zwemrace. Het enthousiaste team bestaat uit twee bewoners van Thuisrecht, ASVZ. Dit is een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Twee andere deelnemers zijn begeleid(st)er. De deelnemers zullen een afstand naar keuze zwemmen die bij hen past. Wij wensen onze deelnemers ook dit jaar weer veel succes en bovenal veel plezier a.s. zaterdag!

Wat gebeurt er met de opbrengst?

In de afgelopen vier jaar is het ieder jaar gelukt om gezamenlijk zo’n 200.000 euro op te halen. Een hele mooie prestatie. Ook dit jaar proberen alle deelnemers dit weer te evenaren.

De opbrengsten van de Swim to Fight Cancer gaan naar jonge, talentvolle onderzoekers met baanbrekende ideeën. Door het financieren van hun onderzoek hopen wij steeds dichterbij de dag te komen dat kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag meer weten over Allgroen bv? We zetten ons altijd graag in voor de maatschappij om ons heen. Kijk eens bij over Allgroen bv of neem een kijkje bij onze diensten.

Liever ontdekken welke route de deelnemers zwemmen? Kijk dan op de Swim To Fight Cancer website.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant