Nieuwe functie ‘medewerker agrarische loonwerk’ voor leer/werkstudenten bij Allgroen bv

Allgroen bv staat klaar voor studenten die een leerplaats zoeken. Dat kan een werkervaringsplek zijn, maar ook een volledige stage. Om studenten optimaal te begeleiden zijn we als organisatie dan ook enkele jaren geleden aangesloten bij Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Beroepsonderwijs Bedrijfsleven maakt zich sterk voor een goede afstemming van het middelbaar beroepsonderwijs op de behoeften van het groene bedrijfsleven. Allgroen bv is een erkend opleidingsbedrijf en is opgenomen in het landelijk register van Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Nieuwe functie beschikbaar: ‘Medewerker Agrarisch Loonwerk’

Leer/werkstudenten konden zich al een aantal jaar inschrijven op de functie ‘medewerker hovenier’ bij Allgroen bv als onderdeel van beroepsonderwijs bedrijfsleven.

Op 29 juli 2020 hebben we deze mogelijkheden aangevuld met een nieuwe functie-uitbreiding, namelijk: ‘medewerker agrarisch loonwerk.’ Studenten die een leerplaats zoeken in de agrarische sector verwelkomen we namelijk ook graag bij Allgroen bv.

De voordelen van een leer/werktraject bij Allgroen bv

We bieden alle studenten een veilige werkplaats met veel begeleiding. Je wordt warm ontvangen, waarbij je een vaste contactpersoon krijgt. Alle leer/werkdoelen worden een-op-een besproken en tussentijds bekeken.

Doorstromen in het bedrijf? Bij Allgroen bv maken we het voor je mogelijk. We zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe talent.

Allgroen bv biedt alle werk/leerkandidaten goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijn team van betrokken en enthousiaste collega’s. Kom daarom leren & werken bij Allgroen bv en ontplooi jezelf in een veelzijdige functie in het groen.

Wil je je ook inschrijven om bij Allgroen bv aan de slag te gaan?

Kijk dan eens op: www.stagemarkt.nl en www.leerbanenmarkt.nl

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant