Machinaal snoeien: ‘Geknipt voor het werk’

Is het nodig tijd om uw bedrijfstuin of perceel te onderhouden? Allgroen bv voorziet u in uw wensen, het hele jaar door.

Het is van belang om uw groen goed te onderhouden voor een langere levensduur en een verzorgd aanzicht van uw terrein. Een specialist inschakelen is altijd een goed idee. Allgroen bv neemt veel werk voor u uit handen.

Wij specialiseren ons in groot groenvoorziening en groenonderhoud en zijn al jaren actief voor bedrijven, woningcorporaties, gemeentes, waterschappen, scholen en instellingen.

Bij ons geniet u van 39 jaar genoten expertise, professionele uitvoering en een verzorgd resultaat. Heeft u een perceel om te onderhouden? Allgroen bv helpt u verder.

Bekijk ons verhuurassortiment

Hagen knippen en snoeien

Het machinaal en handmatig knippen van hagen is een essentieel onderdeel van tuinonderhoud bij Allgroen bv. Iedere haagsoort snoeien wij op een verantwoorde en veilige wijze. De haag kan zowel verticaal als horizontaal gesnoeid worden met onze machine.

Er blijft versnipperd snoeisel achter als voeding voor de haag. Het snoeisel is ook geschikt als bodembedekker, waarmee onkruid wordt geweerd. Kleine of moeilijk bereikbare hagen worden handmatig geknipt door onze medewerkers.

Allgroen bv werkt in grote delen van Zuid-Holland voor veel zakelijke opdrachtgevers. Daarbij zetten wij altijd onze eigen vrachtwagens, machines en gereedschappen in.

Dit gebeurt vanuit ons eigen machinepark in Dordrecht. Hiermee ontzorgen wij u van A tot Z.

Profiteer van de vele voordelen

Uw hagen machinaal laten knippen of snoeien levert u veel voordelen op. Zo kan het werk een stuk sneller uitgevoerd worden. In sommige gevallen scheelt dit zelfs meer dan de helft van de tijd!

Door met een specialist in zee te gaan, weet u bovendien zeker dat de veiligheid langs openbare wegen wordt gewaarborgd.

Heeft u hagen in beheer langs de slootkant, op uw perceel of langs de openbare weg? Allgroen bv komt graag bij u langs om uw haag met de veelzijdige heggensnoeier te verzorgen.

Wanneer machinaal snoeien?

Wij adviseren om uw hagen minimaal 2 keer per jaar te snoeien. Een haag die niet periodiek gesnoeid wordt, wordt breder en kan voor overlast zorgen wanneer deze langs een openbare weg is geplaatst.

Ook kan de haag verwilderen en van binnen kaal worden.

Bent u benieuwd of machinaal snoeien geschikt is voor uw haag? Of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant