Specialist voor daken en goten

Sinds kort voert Allgroen ook dakwerkzaamheden uit. U kunt ons inschakelen bij de inspectie van uw dakgoten, het schoonhouden en onderhouden van uw dakgoten / daken en het eventueel repareren van dakpannen of dakgoten. Het maakt hierbij niet uit of u kunstoffen- of zinken goten heeft, onze medewerkers zijn ervaren loodgieters die al meer dan 20 jaar ervaring hebben in het uitoefenen van alle soorten dak- en gootwerkzaamheden.

De werkzaamheden

Uw bitumineuze dakbedekking kan door ons worden geïnspecteerd, onderhouden, gerepareerd en zo nodig vernieuwd. De dakpannen in alle soorten en maten worden door ons aangebracht, aangevuld, recht gelegd of vervangen. De werkzaamheden variëren van reparaties van enkele vierkante centimeters tot aan de vervanging van vele honderden vierkante meters dakbedekking.

Volledige garantie

Deze werkzaamheden worden onder volledige garantie uitgevoerd, dus u hoeft zich nergens zorgen over te maken!

Om onze werkzaamheden veilig en efficiënt uit te kunnen voeren maken wij onder andere gebruik van moderne hulpmiddelen als dak liften en hoogwerkers.

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door het afsluiten van jaarcontracten voor de inspectie, schoonmaken en onderhouden van daken en goten. Volgens afspraak voeren wij één of meerder keren per jaar de werkzaamheden voor u uit, waardoor de kans op verstoppingen en schade door wateroverlast minimaal zullen zijn.

Opdrachtgevers

Allgroen voert de werkzaamheden ondertussen al meer dan een jaar uit voor diverse opdrachtgevers. Het portfolio bestaat uit aannemers, woningbouwverenigingen, gemeentes en o.a. het Ingenieursbureau Drechtsteden. Voor het Igenieursbureau Drechtsteden onderhouden wij momenteel veertig historische panden in de binnenstad van Dordrecht.

Ook als particulier kunt u ons inschakelen!

Maak geheel vrijblijvend een afspraak

U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken met Allgroen bv voor al uw dak- of gootwerkzaamheden. Bel met één van onze medewerkers via het telefoonnummer: 078 – 61 62 837 of mail met info@allgroenbv.nl.

Afhankelijk van uw specifieke wensen maken wij graag een afspraak om de werkzaamheden te bespreken en u een prijsaanbieding te doen.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant