Samen met Stichting Steenbreek zorgen we voor meer groen in uw buurt!

Extreme weersomstandigheden zorgen ervoor dat we anders moeten kijken naar de inrichting en indeling van openbare én particuliere buitenruimtes. Warme periodes zonder veel regen wisselen harde regenbuien en windhozen af. Ook valt er tijdens een regenbui steeds meer water. Dat heeft vanzelfsprekend invloed op het woongenot van uw achtertuin, de openbare recreatieruimtes en de publieke buitenomgeving.

Tijd dus om net als Allgroen bv in actie te komen.

Maar hoe?

Trotse partnership met Stichting Steenbreek voor meer groen

Met trots mogen wij mededelen dat wij per 01 september 2020 ons hebben aangesloten bij Stichting Steenbreek. Zij zetten zich actief in om iedere terrastegel te vervangen door groen. En dat heeft een positief effect op het welbevinden van mens, dier en natuur.

Naast het promoten van meer groen in de openbare of particuliere tuin, zet Stichting Steenbreek zich ook in om de gevolgen van het klimaat beter op te vangen. Zo promoten zij de aanleg van twee systemen, één voor regenwater en één voor afvalwater. Zo wordt het riool ontlast.

Ook andere afwateringsoplossingen worden aangeboden zoals extra vijvers en wadi’s.

Allgroen bv helpt gemeentes, bedrijven, zorginstellingen, aannemers, ingenieursbureaus, waterschappen én particulieren bij de aanleg van meer groen en een goedwerkend afwateringsysteem.

Ook in uw buurt!

Sommige gemeentes, waterschappen en provincies bieden intussen al mogelijkheden aan in uw woonomgeving. Kijk voor de deelnemers eens op deze pagina: www.steenbreek.nl/steenbreekdeelnemers.

Advies opvragen over drainage en/of groenvoorziening

Voor advies over een afwateringsoplossing of groenoplossing in uw situatie neemt u ook direct contact op met één van onze medewerkers via het contactformulier op de website. Daarnaast is het mogelijk om een mailtje te sturen naar info@allgroenbv.nl of te bellen met 078 – 61 62 837.

We adviseren u graag over klimaatbestendige oplossingen in uw woon- en/of werkomgeving.

Doet u ook mee?

Allgroen bv wilt in samenwerking met Stichting Steenbreek zorgen voor meer klimaatbestendige, en bovenal gezonde, buitenruimtes voor mens, dier en natuur. Doet u ook mee? Ontdek wat u kan doen op: www.steenbreek.nl.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant