speelplaats inspecteurs - Allgroen bv

Speelplaats inspecteurs spoedig in te zetten!

Voor kinderen is buiten spelen ontzettend belangrijk. Wanneer speelplaatsen immers gepast en geschikt (voor het juiste type kind) is ingericht, bevordert dit de ontwikkeling van het kind.

Bij Allgroen zien we het belang van veilig gebouwde speelplaatsen die voldoet aan de juiste wet- en regelgeving en de relevante normen. Daarom leiden wij in het najaar onze medewerkers op tot welgevormde deskundigen van speelplaatsen.

Allgroen ondervindt dat de vraag naar veilig gekeurde speelruimtes geleidelijk toeneemt. Mede om die reden, trainen wij het komende najaar onze medewerkers op tot de volgende posities:

Inspecteur Spelen-Basis

Drie medewerkers van Allgroen gaan zich focussen op inspecteur spelen basis. Openbare speelplekken kunnen te maken krijgen met van vandalisme, gebruik en weersomstandigheden die toestellen aan kunnen tasten. Met de opleiding inspecteur spelen-basis kunnen uitvoerders de toestellen inspecteren en controleren. Vanuit die inspectie voeren zij controles reparaties uit.

Zo worden onveilige situaties in de speelruimte op tijd voorkomen. Onze medewerkers mogen na slagen van het examen de behaalde titel tien jaar lang dragen.

Inspecteur Spelen 2 ster

Vanaf 1 september start één van onze medewerkers met de opleiding inspecteur spelen-2 ster. Opgeleiden mogen de speeltoestellen controleren, risico’s beoordelen en breiden hun kennis uit met wet-en regelgeving, materialen en ondergronden.

Ook brengt een inspecteur spelen 2 ster advies uit en zijn eindverantwoordelijk voor de veiligheid van de speelruimte.

Bij voltooiing van de opleiding wordt onze inspecteur opgenomen in een openbaar register en wordt deze voor u vindbaar. Onze inspecteurs mogen onveilige situaties signaleren en periodieke en jaarlijkse inspecties uitvoeren. Onze medewerker mag na het slagen van het examen de behaalde titel vijf jaar lang dragen.

Gegarandeerde expertise

Met de aankomende nieuwe deskundigheid van onze medewerkers bent u als opdrachtgever verzekerd van een noemenswaardige kwaliteit van onze dienstverlening!

Blijf op de hoogte van de ontwikkeling van onze medewerkers én deze nieuwe dienst door ons te volgen op sociale media.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant