City Swim Dordrecht

Sponsor voor City Swim Dordrecht

Op zaterdag 26 augustus zullen vele deelnemers een duik nemen voor het goede doel. Ze zwemmen namelijk voor de stichting Fight Cancer. De Dudok City Swim Dordrecht to Fight Cancer is een groots zwemspektakel in de Dordtse havens, welke al jarenlang traditioneel gehouden wordt.

Veel deelnemers laten zich sponsoren door een organisatie naar keuze en zwemmen daarbij, in naam van het bedrijf, een afstand die bij hen past. Ook zijn er vele deelnemers die uit een persoonlijke motivatie zwemmen. Allgroen bv doet ook mee! We sponsoren namelijk een team van vier enthousiaste deelnemers.

Team van Allgroen bv

Het Allgroen bv team bestaat uit twee bewoners van Thuisrecht, ASVZ. Een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Twee andere deelnemers zijn een begeleid(st)er en oud-begeleid(st)er. Namens iedereen van Allgroen bv wensen we Ad, Jamie, Saskia en Rianne veel succes op zaterdag 26 augustus! Zet hem op!

Opbrengst naar onderzoek tegen kanker

De opbrengst van De Dudok City Swim Dordrecht gaat naar de Stichting Fight Cancer. In 2016 werd er gezamenlijk zo’n 200.000 euro opgehaald. Dat bedrag willen de deelnemers ook dit jaar weer evenaren.

De opbrengst van de wedstrijd gaat altijd naar onderzoek voor nieuwe medicijnen en behandelmethoden tegen kanker. Dit jaar zal de opbrengst gaan naar onderzoek in het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Het klinische opleidingsziekenhuis heeft locaties in Dordrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht.

Authentieke tocht – City Swim Dordrecht

Op 26 augustus 2017 kunt u het parcour volgen. Langs de kant staat enthousiast publiek, muzikanten, Dj’s en eetkraampjes. Ervaren zwemmers leggen zelfs de zogeheten riviertocht af. Hierbij wordt ongeveer 2,5 km gezwommen waarvan een deel zich op de rivier bevindt. Zo zwemmen de zwemmers door authentieke Dordtse grachten en onder monumentale bruggen en het Scheffersplein door.

Meer weten over Allgroen bv?

Wilt u graag meer weten over Allgroen bv? We zetten ons altijd graag in voor de maatschappij om ons heen. Kijk eens bij over Allgroen bv of neem een kijkje bij onze diensten.

Kijk ook eens bij Swim To Fight Cancer.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant