groenonderhoud

Tijd voor grondig onderhoud: wat doen we voor u?

De zon begint te schijnen, de temperatuur stijgt en de meeste mensen gaan weer volop naar buiten. Het is de perfecte tijd voor uw (groot) groenonderhoud. Met Allgroen bv bent u altijd verzekerd van:

 • Een professioneel resultaat
 • Verzorgde planten, gazons en watergangen
 • Snelle realisatie van uw project

Allgroen bv voert al meer dan 35 jaar onderhoud uit aan uw beplanting. Daarnaast zijn we de juiste speler voor inrichting, onderhoud en renovatie van alle type buitenruimten. Bij specialistische opdrachten of speciale wensen denken wij actief mee met de opdrachtgever en betrekt zo nodig experts bij de werkvoorbereiding of uitvoering.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen:

1.    Zakelijk én particulier groenonderhoud

Allgroen bv is deze maand weer druk bezig met groenonderhoud voor scholen, zorginstellingen, particulieren en bedrijventerreinen. Met periodiek onderhoud van Allgroen bv geniet u vier seizoenen lang van een gezonde en verzorgde tuin! Daarbij voeren we de volgende werkzaamheden uit:

 • Verwijderen van ongewenst of hardnekkig onkruid.
 • Indien gewenst: rooien plantvakken en opnieuw beplanten.
 • Gazons maaien en verzorgen.
 • Bestaande plantvakken verzorgen.
 • Eventuele watergangen en vijvers verzorgen.
 • Straatwerk vervangen of herstellen.
 • Boomverzorging door een specialistische boomverzorger.

Met Allgroen bv is uw tuin altijd netjes op orde. Wilt u de complete zorg uit handen laten nemen? Periodiek onderhoud kunt u bij ons afsluiten als 1-jarig of 2-jarig contract. Ook helpen wij u graag eenmalig als u er even niet aan toe komt.

groenonderhoud
groenonderhoud
groenonderhoud

2.    Dit doen we voor musea en bibliotheken

Sommige museums hebben noodzaak aan een mooi verzorgde tuin. Omdat zij bijvoorbeeld te maken krijgen met tv-opnames of belangrijke bezoekers. Voor deze klanten gaan wij erg zorgvuldig te werk. Om de tuinen helemaal spik en span te maken zenden we niet één, maar meerdere hoveniers uw kant op. Daarbij krijgen zij speciaal materieel mee om het werk op een zeer professionele wijze uit te voeren.

Continuïteit is bij uw museum of bibliotheek belangrijk, u wilt immers het hele jaar door een verzorgde tuin. Op lange termijn is het zeker de investering waard; u bespaart namelijk aanzienlijk op de kosten. Dit omdat wij periodiek minder lang bezig zijn dan wanneer u ons eenmalig inschakelt.

3.    Ook voor petrochemische bedrijven aan de slag

Niet iedereen is ermee bekend dat wij ook groenwerk uitvoeren bij petrochemische bedrijven. Toch mogen wij dit al vele jaren met veel plezier uitvoeren. Allgroen bv kent de specifieke veiligheidsregels omtrent het groenonderhoud op petrochemische ‘plant’. Daarbij vragen wij voorafgaande aan de werkzaamheden bijvoorbeeld altijd een werkvergunning aan, zijn onze medewerkers VCA-B/VOL gecertificeerd, zijn onze machines voorzien van overdrukinstallaties met filters en hebben wij de mogelijkheid om onkruid duurzaam te bestrijden zonder gebruik te maken van gas/ontbranding.

4.   Onderhoud in natuurgebieden, parken en openbaar groen

Een groot onderdeel van groen onderhoud is het werk in natuurgebieden en (stads)parken. Daarbij voeren wij o.a. werk uit in graslanden en watergangen. Onze hoveniers nemen u veel werk uit handen, denk aan:

 • Maaien van graslanden en rietvegataties
 • Maaien van watergangen, waterpartijen en oevers
 • Wegbermen, laanbeplanting, parken en plantsoenen onderhouden

Daarbij houden wij als organisatie rekening met de Wet Natuurbescherming (voormalig Flora & Fauna Wet). Zo zijn activiteiten die schadelijk zijn voor beschermde dier- en plantsoorten verboden. Ook mag men in sommige gevallen bepaalde vogelsoorten opzettelijk verstoren, maar alleen als daarbij van tevoren deskundig onderzoek is uitgevoerd.

Allgroen bv beschikt over de juiste kennis én ervaring om in uw situatie passend groenonderhoud uit te voeren. Met ons aan uw zijde heeft u het hele jaar door een prachtige tuin of een tot in de puntjes verzorgd gebied!

groenvoorziening
groenvoorziening

Wij hebben 9 van de 10 groenonderhoud contracten ook in 2019 verlengd!

Wist u dat 99% van alle groenonderhoud contracten van vorig jaar ook dit jaar weer zijn verlengd? En de contracten die niet verlengd werden afhaakten om oorzaken buiten de invloed van Allgroen bv? Wij hanteren een hoge kwaliteit dienstverlening. En dat merkt u!

Wilt u ook groenonderhoud door Allgroen bv laten uitvoeren? Wij komen graag met u in contact.

Vul ons online formulier in voor een passende offerte.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Meer blogs & nieuws van Allgroen B.V.

De eerste boom aan de Laan der Verenigde Naties

16 april, 2024 | 10:25|

Onze nieuwe minigraver 1-ton

11 april, 2024 | 11:54|

Ontdek al onze diensten
Ga naar de bovenkant