Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Kosten damwand

Bent u nieuwsgierig naar de totale kosten damwand? Damwanden zijn er in allerlei vormen en maten en bestaan soms uit meerdere materialen. Ze worden altijd op maat gemaakt bij uw project. Kies bijvoorbeeld voor eikenhout, vurenhout, hardhout, Douglas hout of kastanje hout. We zorgen ervoor dat uw nieuwe damwand bij uw budget past met een uitstraling die u zelf voor ogen heeft.

Allgroen bv helpt u bij het plaatsen van beschoeiingen en damwanden in uw tuin. Daarnaast helpen we ook aannemers in de grond-, weg- en waterbouw met het plaatsen van damwanden op maat. Wanneer u nieuwsgierig bent naar de kosten van een damwand in uw project, vraag dan eens een vrijblijvende offerte bij ons op. We sturen u binnen 1 week een gratis offerte toe zodat u inzicht heeft in kosten damwand.

Bestrating Zwijndrecht

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Wat is een damwand en waar wordt het voor gebruikt?

Een damwand is een vorm van oeverbescherming. Bijvoorbeeld om de oever af te bakenen van slootwater of vijverwater. Het beschermt de kade van erosie en verzakking. Damwanden worden veel toegepast en zijn zeer geschikt voor als u aan een sloot woont. Ook uw tuin kan worden ingedeeld met een damwand. Bijvoorbeeld om hoge en lage terrassen te creëren. Op deze wijze realiseert u veel diepte in de tuin. Ideaal voor kleine en midden-grote tuinen.

Welke type damwanden u ook in gedachten heeft, Allgroen bv plaatst ze allemaal. We beschikken over een eigen machinepark waar veel specialistische machines en gereedschappen staan. Bovendien kunnen we door de schaalvoordelen met leveranciers alle materialen groot inkopen. En omdat we geen extern bedrijf hoeven in te huren voor het gebruik van bijvoorbeeld kranen, vrachtwagens, graafmachines, etc, drukken deze factoren de kosten aanzienlijk.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Kosten damwand plaatsen opvragen

Profiteer daarom maximaal van het inkopen en laten plaatsen van damwanden door Allgroen bv. Net zo mooi meegenomen is dat u wanneer u ons inhuurt, wij alle puin -dat ontstaan bij het uitvoeren van de werkzaamheden weer netjes meenemen en vervoeren naar een groenverwerker/stortplaats. Zo hoeft u zelf niets meer op te ruimen.

Bij Allgroen bv ontvangt u een professioneel resultaat bij het ontwerpen en laten plaatsen van een damwand. Vraag vandaag nog naar meer informatie over de kosten damwand. Vul daarvoor het onderstaande formulier in. En ontdek snel waar u aan toe bent! Via onze social media blijft u op de hoogte van de nieuwste projecten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.