Buitenruimte school

Gaat u de buitenruimte school onder handen nemen? Dan kunt u de hulp van een veelzijdig groen, grond en infrabedrijf zoals Allgroen bv goed gebruiken. Met een betrokken team van meer dan 45 specialistische medewerkers nemen we al het werk rondom uw school uit handen. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van nieuwe bestrating, speeltoestellen, verlichting, hekwerk, groene buiten speelelementen, een ondiepe vijver, een onverharde ondervloer, een zandbak en nog veel meer.

De buitenruimte van de school moet niet alleen veilig zijn, maar moet ook voor veel plezier zorgen bij de leerlingen. Een partner zoals Allgroen bv helpt u daarbij. Wij ontwerpen, renoveren en onderhouden veel schoolpleinen in heel Zuid-Holland. Laat u daarom eens adviseren over de mogelijkheden en kom bijvoorbeeld via dit online formulier met ons in contact.

Groene buitenruimte school

Een groene buitenruimte op uw school heeft een positief effect op de gemoedstoestand van zowel uw leerlingen, als uw medewerkers. Daarom is het de investering ook zeker waard. Allgroen bv voorziet uw schoolplein van diverse groene elementen naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan groene speelbosjes, ‘omgevallen’ boomstammen waar de kinderen op kunnen klauteren en klimmen, insectenhotels, moestuinbakken, grasveldjes, zandbakken, eetbare bloemen of fruitbomen en waterpartijen. Zo trekt u voldoende insecten aan, waar u ook de lesinhoud op kunt baseren.

Daarbij zorgen we altijd voor een goede balans tussen groen en bestrating. Eveneens zorgen we vanzelfsprekend voor goede afwateringsmogelijkheden, duidelijke verlichting en veiligheidshekken.

Buitenruimte school nu laten renoveren

Uw buitenruimte school binnenkort nog laten renoveren? Allgroen bv biedt een zeer flexibele dienstverlening aan in Zuid-Holland. Kom voor het renoveren van uw schoolplein daarom met ons in contact en ontdek de mogelijkheden op het gebied van ontwerp en inrichting.

Wij doen u graag een persoonlijk voorstel van de beschikbare opties en bijbehoren kosten. Wanneer u een offerte bij ons opvraagt, geven wij u een richtprijs binnen 7 werkdagen. U weet dan snel waar u aan toe bent bij het renoveren van een nieuwe buitenruimte.