De openbare ruimte

De openbare ruimte laten renoveren? Of nieuw aanleggen? Allgroen bv helpt u bij werk op het gebied van inrichting, ontwerp en renovatie. Zowel op het gebied van groen, grond als infra. Wij helpen gemeentes, bedrijven, woningbouwcorporaties, aannemers, ingenieursbureaus, scholen en ziekenhuizen met het renoveren en aanleggen van toegankelijke én verzorgde buitenruimtes.

Niet alleen zorgen we voor bloeiende en verzorgde groene buitenruimtes, ook op het gebied van veiligheid is alles in orde. We zorgen voor deskundig hekwerk, afwatering, bestrating en tuinmeubilair en verlichting. Wilt u de openbare ruimte vernieuwen? Allgroen bv is een ISO-9001 gecertificeerd bedrijf én biedt u een hoogwaardige kwaliteit en afwerking.

Meer weten? Vul ons online informatieformulier in voor meer informatie of voor een prijs op maat.

Uw groen, grond en infrabedrijf. Sinds 1982.

Allgroen bv focust zich op groen, grond en infrawerk in heel Zuid-Holland. Dat doen we voor veel verschillende opdrachtgevers. Duurzaamheid en veiligheid staan tijdens de uitvoering van de werkzaamheden voorop. We letten onder andere op geluidsoverlast, uitstoot, afval en stank.

Onze machines rijden sinds maart 2017 op GTL-Fuel. Dit is een minder milieubelastende brandstof en helpt ons bij de vermindering van plaatselijke emissies. Eveneens zijn onze hoveniers, boomverzorgers, grondwerkers en stratenmakers.

De openbare ruimte vernieuwen. Kosten & info

Interesse in een renovatieproject in uw wijk? Allgroen bv helpt u snel verder, dankzij onze korte communicatielijnen. Eveneens werken we zeer flexibel. Zo schakelt u ons snel in bij een spoedproject. Voor groenwerk, grondwerk en infrawerk in uw gemeente helpt Allgroen bv u aanzienlijk snel verder.

Bekijk ons dienstenoverzicht én kom direct met ons in contact voor een prijs op maat voor uw renovatieproject in de openbare ruimte.